2015 a fost un an greu !

Pana in momentul actual pentru mine 2015 a fost un an greu, un an al conjucturilor, al incurcaturilor, al drumurilor incurcate…A fost asa o combinatie intre agonie si extaz si inca anul e gata ! Am avut niste probleme in familie cu bunica, suspecta de cancer, in 3 zile diagnosticul a fost infirmat apoi. Mi-am cautat coordonator de licenta, am schimbat tema desi ma pregatisem pentru o alta abordare, am evitat parca un accident auto in ultima clipa, asta dupa ce in noiembrie 2014 era sa o mierlesc tot intr-un accident auto.

Tata si-a schimbat job-ul, insa a facut schimbarea intre Craciun si Anul nou adica 2015. Am vrut sa fac niste schimbari in camera, sa renovez, n-am mai reusit din motive financiare, acuma spre sfarsit de an imi refac analizele medicale, ca tot nu le-am facut de un car de ani…

In concluzie au fost o gramada de frecusuri, de tracasari, de idei ajunse in coada de peste si chestii care nu au depins oarecum de mine. Ma grabesc cu bilanul pe 2015 pentru ca vreau sa scap de el cat mai curand.

Nu am avut timp sa vad nici un film bun, nu am citit nicio carte buna, am facut doar treburi cotidiene !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *