3 tipuri de flori ideale la evenimente funerare si pe care le poti comanda de la Anemone

Din pacate nu toate evenimentele din viata noastra sunt dintre cele mai fericite. Cand vorbim despre evenimente funerare spre exemplu vorbim implicit de dorinta de a aduce un ultim omagiu celui trecut in nefiinta, sa ne aratam suportul moral fata de familia indoliata, insa sunt si anumite etichete de respectat. Spre exemplu, este de asteptat si elegant sa te prezinti la priveghere sau in ziua evenimentului funerar cu flori.

In astfel de cazuri nu orice este potrivit, astfel incat este destul de mult probabil ca vei cauta coroane si jerbe funerare Bucuresti si vei incerca sa te inspiri din magazinele de profil. Iata 3 tipuri de flori pentru care sa optezi, in functie de buget, preferinte, dar si in functie de relatia cu cei implicati in acest eveniment.

Gerbera

Sunt asa-zisele flori clasice la astfel de momente. In plus, sunt si accesibile. Poti opta pentru flori propriu-zise sau coroana de flori cu acest tip de floare. De la Anemone te poti inspira privind jerbele funerare deja facute, asa cum le gasesti si in pagina online.

Trandafiri

Aceste flori sunt de o eleganta aparte si pe cat sunt de potrivite a fi oferite in dar cuiva, la o zi onomastica spre exemplu, la fel de bine pot fi depuse si la capataiul unei persoane. Desi au dora o legatura simbolistica in cultura populara, se crede ca cei albi sunt potriviti in cazul tinerilor si mai ales a celor necasatoriti, trandafirii rosii sunt pentru cei care depun flori si coroane la capataiul oamenilor dragi din viata lor.

Pot fi alese in fond orice culoare va inspira, desi galben sau cine stie ce culoare deschisa si tipatoare instinctiv nu atrage pe cineva, intr-un astfel de context.

Crini

Crinul este o alta varianta. De altfel vorbim despre coroane sau jerbe de lux daca acestea au in componenta lor si crini. Au un parfum deosebit si acesta este un motiv in plus pentru care orice tip de aranjament funerar cu crini va impresiona numaidecat.

Daca iti plac aceste sofisticate flori le poti comanda de la Anemone. De altfel pentru orice ocazie poti comanda de la Anemone flori si aranjamente. Poti face chiar si surprize celor dragi si sa optezi pentru livrarea florilor la o anumita adresa – valabil in capitala. Afla mai multe din pagina oficiala.

Contact:

Bucuresti, Bulevardul Uverturii nr. 80

0721.260.677

floraria@anemone.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *