Adu prospetimea florilor in casa ta cu un fototapet 3D cu motiv floral

Ti se pare ca locuinta ta a devenit monotona, plictisitoare si parca ai dori sa faci cateva schimbari? Nu te gandi la o renovare completa; magazinul Deco Perete vine cu solutii ce iti pot transforma complet orice incapere! Afla in cele ce urmeaza despre ce este vorba.

Fototapetul 3D – pentru o schimbare radicala a aspectului camerei

Magazinul online deco-perete.ro isi intampina clientii cu un catalog imens de produse destinate decorarii oricarei incaperi. In cadrul acestuia regasesti fototapete, tapete, tablouri decorative, oglinzi de perete inramate, stickere de perete si de geam, picturi clasice si pe numere, harti razuibile si paravane despartitoare.

O categorie aparte de produse, extrem de indragite de clientii deco-perete.ro, este cea a fototapetelor 3D. Acestea pot fi aplicate in orice incapere, pe perete sau pe orice suprafata plana, fara denivelari.

De ce li se spune 3D? Prin imaginile redate, acestea creeaza ideea de spatiu tridimensional – atat de aproape de realitate si in detaliu sunt realizate. Practic iti dau impresia ca te afli exact acolo, in peisajul redat sau, daca e sa vorbim de cele cu motive geometrice, chiar ai impresia ca formele respective ies din perete.

Dupa cum precizam mai sus, nu este nevoie sa faci renovari totale pentru a transforma o incapere. Este de ajuns sa aplici un fototapet 3D pe unul dintre pereti si automat camera va avea cu totul alt aspect.

Ai de ales intre o multime de teme pe care magazinul deco-perete ti le propune. Trebuie doar sa optezi pentru fototapetul ce te inspira, cel ce se afla in concordanta cu restul decorului din incapere si cel care reda exact personalitatea ta.

Fototapetul 3D cu motiv floral – imbinarea perfecta intre vintage si modern

Iti amintesti de peretii din casa bunicilor care erau decorati cu motive florale? Ei bine, acum poti recrea atmosfera vintage de atunci, dar intr-o maniera adaptata zilelor noastre.

Iar in acest sens, magazinul deco-perete.ro iti pune la dispozitie un intreg catalog de fototapete 3D florale. O gama vasta de specii de flori vei descoperi daca accesezi site-ul magazinului. Vorbim de trandafiri, lalele, magnolii, floarea soarelui, maci, flori de mar, frezii, margarete si multe altele.

Optand pentru un fototapet 3D floral poti da dormitorului sau living-ului de exemplu un aer fresh, atat prin florile redate, dar si prin combinatiile de culori pe care le alegi. Aproape ca poti simti aroma proaspata a florilor ce iti imbraca peretii incaperii…

Descopera toate modelele de fototapete 3D cu motiv floral, dar si pe celelalte pe care ti le propune magazinul deco-perete.ro, accesand site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *