Ai nevoie sa inlocuiesti parbrizul masinii tale? Master Auto Glass iti sta la dispozitie

Siguranta in trafic este extrem de importanta, iar toti conducatorii auto trebuie sa fie responsabili ca masina sa fie in stare functionala, sa nu puna in pericol alti participanti la trafic. Iar atunci cand vorbim despre un geam spart sau fisurat, responsabilitatea trebuie sa fie cu atat mai mare. Trebuie sa fim constienti ca viata are prioritate.

Din pacate, nu toate persoanele acorda atentie acestui aspect. Doar ca orice parbriz fisurat sau spart va duce la o vizibilitate redusa in timpul condusului, deci automat o expunere mai mare la evenimente deloc placute.

Chiar daca exista o fisura care este inca mica momentan, aceasta se poate extinde. Insa nu doar despre asta este vorba. Crapaturile parbrizului blocheaza campul vizual, iar daca va exista un posibil accident unde airbagurile se vor declansa, acesta va lovi sticla, iar pasagerii pot fi loviti.

Mai luam in calcul si amenzile pe care organele competente le pot da, iar riscul de a fi respinsi la RAR este si el ridicat. Una peste alta, iata ce poate aduce doar o fisura la un parbriz, deci cu siguranta nimeni nu isi doreste acest lucru.

Daca ai parbrizul fisurat, mai bine inlocuieste-l la Master Auto Glass

La Master Auto Glass vei avea parte de reparatii fisuri parbrize Suceava. Este un service auto ce promite servicii de calitate. Nici nu este de mirare, avand in vedere ca au o experienta de peste 15 pe piata. Deci si portofoliul de clienti este destul de mare.

Aici se gaseste un stoc complet de produse ce sunt originale, mai exact peste 500 de parbrize, lunete, geamuri laterale. In plus, pentru cei care doresc sa isi monteze aici geamurile vor primi o garantie de 2 ani de zile. Preturile sunt de asemenea accesibile, iar echipa de aici poate oferi la cerere serviciul de montare la domiciliul clientului. Pun accent pe calitate pentru ca stiu ca viata are prioritate, iar toti cei care apeleaza la aceste servicii sunt multumiti.

Service-ul auto cu site-ul masterautoglass.ro iti poate fi un bun partener atunci cand ai nevoie. Asadar, daca trebuie sa iti inlocuiesti prabrizul masinii, acceseaza site-ul, ia legatura cu echipa si opteaza pentru serviciile care te intereseaza. La service sau la domiciliu. Siguranta ta in trafic conteaza!

Date de contact:

Suceava, Str. Traian Vuia nr. 2D 720021

0733 995 631

contact@masterautoglass.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *