Alege cadouri personalizate pentru fiecare ocazie din viata celor dragi

Indiferent de perioada anului sau de ocazie, cea mai grozava metoda de a-ti arata sentimentele si aprecierea este oferirea de cadouri personalizate. Aparte de cadourile simple, pe care le gasesti peste tot in magazine, aceste daruri cu amprenta unica arata ca cei care le primesc sunt cu adevarat speciali pentru tine.

Nu-i asa ca e extraordinar cand in loc sa te opresti la orice magazin sa iei primul lucru pe care il vezi, iti faci mai intai un plan si alegi sa personalizezi daruri cu adevarat unice si cu semnificatie? Iar placerea este cu mult mai mare. Nici sa nu ne mai gandim la placerea celui ce primeste un asemenea cadou cu amprenta personala.

Fiecare dintre articolele alese de tine poate fi gravat sau personalizat cu nume, data, fotografie speciala sau cu un mesaj dragut, semnat de tine. Nu-i asa ca numai gandindu-te la acest lucru, deja iti pare rau pentru toate darurile fara efect pe care le-ai facut pana in prezent prietenilor si familiei tale? Dar tot raul spre bine. Macar acum stii ce i-ar putea face cu adevarat fericiti si ce le-ar putea aduce zambetul pe buze in fata surprizei primite cu vreo ocazie speciala.

Idei de cadouri personalizate pentru oricine

Tablouri cu printuri sau cu fotografii de familie

O asemenea panza pictata sau printata cu fotografii si text personalizat nu numai ca va incanta personal pe care care o va primi, dar de asemenea reprezinta si o piesa grozava de decor pentru orice locuinta.

Cani sau alte recipiente cu numele sarbatoritului gravat pe ele

O cana, un termos, un pahar sau o cupa cu un nume gravat pe ea este chiar si mai grozava decat un astfel de recipient cu zodie. In plus, poti alege sa gravezi si un mesaj simpatic, hazliu sau motivational sau chiar semnatura ta, pentru ca fericitul destinatar al cadoului sa isi aduca aminte mereu de tine.

Tricouri sau alte articole de vestimentatie personalizate

Pentru petrecerea de burlacie, pentru sarbatorirea aducerii pe lume a unui bebe, pentru un majorat sau pentru un eveniment fericit petrecut in viata persoanei care iti este draga, alege textile cu mesaj sau imagine reprezentativa. Poate ca aceste articole vor fi purtate doar o singura data, sau din contra de mai multe ori de cel care le primeste. O alta idee grozava este sa alegi cadouri personalizate sorturi, semne de carte sau genti din materiale naturale pentru iubitorii de carti, de cumparaturi sau de cosmetice.

Rame foto cu printuri unicat

Vrei sa faci un cadou cu emotie care sa ajunga la inima sarbatoritului? Alege una dintre cele mai graitoare poze din cadrul relatiei voastre si o rama foto decorativa, din lemn, plexiglas sau metal pe care sa o personalizezi cu un text, o data sau cateva cuvinte memorabile ce surprind natura relatiei voastre. Cel ce va primi acest dar se va simti in centrul atentii, dar mai mult decat atat, ori de cate ori va privi la fotografie isi va aminti de tot ceea ce va leaga mai frumos.

Inspira-te din aceste idei de cadouri personalizate pentru orice ocazie, dar lasa de asemenea imaginatia sa te cuprinda pentru a gasi si alte articole creative pe post de daruri emotionante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *