Alege produsele din gama Paloma de la Produse Columbofile

Porumbeii sunt niste pasari care au nevoie de atentie si grija, ca orice alt animal de la casa omului de altfel. Totusi cand vorbim despre porumbeii care participa la concursuri cu atat mai mult este necesar sa ai grija de ei si sa le oferi tot ce au nevoie, vitamine si fel si fel de mancaruri speciale astfel incat sa fie puternici si sa aiba un grad ridicat in ceea ce priveste rezistenta. Motiv pentru care ai nevoie si de un magazin online special in acest sens, de la care poti comanda produse special create pentru porumbei care sa ii ajute si chiar sa ii trateze in caz de diverse probleme.

Acest magazin poate fi Produse Columbofile, care are pagina oficiala www.produsecolumbofile.ro. Vei gasi aici tot ce ai nevoie. Stii probabil daca esti crescator de porumbei, ca la magazinele veterinare din oras nu gasesti foarte multe optiuni in ceea ce priveste produsele pentru porumbei. De fapt nici nu ai din ce alege, cumperi ce este pe stoc. Si problema este ca nu toate sunt utile si potrivite pentru orice porumbel. Motiv in plus pentru care vei prefera sa comanzi de la acest e-shop.

Produse Columbofile – partenerul tau de incredere

Vei descoperi la magazinul online Produse Columbofile o gama vasta de produse, diverse categorii dintre care sa alegi si mai multe branduri cunoscute. Astfel ca ai sute de variante, astfel incat sa alegi ceea ce consideri tu ca este potrivit pentru pasarile tale.

Brandurile pe care le vei regasi aici sunt printre cele mai cunoscute, de top in domeniu, deci poti avea incredere ca sunt si eficiente. In plus au si preturi accesibile. Probabil vei prefera sa comanzi online decat sa umbli pe la zeci de magazine sa gasesti o solutie, fara o rezolvare favorabila la final.

Alege din gama de produse Paloma

Paloma este unul dintre acele branduri cunoscute pe care le gasesti si la acest magazin online. Printre produsele pe care le regasesti la Produse Columbofile pe site de la Paloma se enumera:

-Paloma Vitamineral: un plic care contine opt vitamine alaturi de calciu, sodiu, fosfor si alti compusi. Este un preparat necesar chiar pentru pui deoarece ii ajuta foarte mult sa se dezvolte cat mai bine si mai sanatosi.

-Paloma Maxi Recup: este un fel de sirop care s-a dovedit a fi foarte eficient pentru refacerea porumbeilor dupa ce participa la concursuri. Le reda energia din nou si datorita compusilor ii pune mai repede pe picioare.

-Paloma Multi Power: este un mix, un supliment alimentar care le ofera un aport mai mare de vitamine si minerale ce trebuie dat in combinatie cu mancarea lor obisnuita in special in perioadele de reproducere sau inainte de concursuri.

Alaturi de toate acestea poti gasi mult mai multe produse pe site, atat de la Paloma cat si de la alte branduri cunoscute precum Beyers, Belgica si multe altele. Acceseaza site-ul si comanda cele necesare pentru porumbei.

Contact:

0773 774 303

contact@produsecolumbofile.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *