Apa, canalizare si vidanjare

In cartierele noi de locuinte, apa si mai ales canalizarea ramane si o sa ramana mult timp un vis. Din pacate pentru cumparatorii unui imobil intr-un astfel de cartier “rezidential” de la marginea orasului, viata fara apa potabila si canalizare ramane un chin. Mai ales ca multe din aceste cartiere au fost construite practic pe niste foste gropi de gunoi sau pur si simplu mlastini desecate. Deci multi cred ca regreta investitia, cu toate insa ca sunt posibilitati de a mai indulcii viata. In primul rand daca posesorul de vila isi permite, poate sapa un put de 30-40 m cu apa limpede ca lacrima, iar mai apoi isi poate face o fosa septica pentru apa menajera. Intra pe www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro si cu cativa banuti, pe care se presupune ca ii are, daca tot a vrut un imobil intr-o zona “rezidentiala”, iar periodic isi goleste fosa septica. Daca are si piscina, tot la firma de mai sus apeleaza pentru spalari piscine…

Vidanjare fosa septica de la vidanjari-desfundari-salubritate.ro

Ideea e oameni buni, cand faceti o achizitie imobiliara, chiar daca nu va pricepeti la imobiliare, cel putin cu 1 an inainte urmariti piata si mergeti personal in cartiere nou construite. Iar daca vreti sa va faceti o casuta, analizati faptul ca curatarea fosei septice, saparea unui put de mare adancime pentru apa potabila, curatarea si spalarea piscinei costa poate cu mult peste venitul vostru. Nu degeaba zice bunicii “sa nu te intinzi mai mult decat iti e plapuma”. Apelezi de exemplu la vidanjari – desfundari – salubritate . ro insa cel mai bine e sa te gandesti din timp de toate. Dar normal, firma ofera servicii de calitate si poate iti e la fel de comod ca si cu, canalizare, mai ales ca apa e scumpa acum si tarifele mult “inflorite”.

Deci e posibil ca curatarea fosei septica cu o vidanja, tinand cont de faptul ca nu platesti apa si canalizare sa fie profitabila. Desigur eu ma refer aici pentru oameni obisnuiti, nu pentru cei care si-au facut palate de milioane. Caci sunt multe tinere familii care si-au ridicat 2 camere la marginea orasului, unde nici pamantul nu a fost scump. Iarasi la tara nu exista canalizare, iar un serviciu ieftin de vidanjare ca cel mai sus poate reprezenta o mana cereasca pentru locuitorii din satele de la marginea capitalei.

Da, in mod normal si la tara din cand in cand toaleta din fundul curtii ar trebui ecologizata. Da ideea e ca la noi nu se gandeste pe viitor si asta e o mare problema. In mod normal cand iti faci o casa undeva te asiguri de anumite chestii. Insa noroc cu firmele care ofera servicii de vidanjare, desfundari si toata lista caci altfel nu ar avea romanii cum sa locuiasca intr-un mediu igienic si sigur pentru aia micii !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *