Bebelas ! Produse pentru copii de la bebelas.ro

5 produse pentru copii pe care trebuie sa le ai la venirea pe lume a bebelasului

Momentul in care afli vestea ca vei deveni parinte, ca va veni pe lume un bebelas, declanseaza in egala masura bucurie, dar trebuie sa te puna si in garda. Va fi necesar sa te pregatesti corespunzator, vei avea nevoie de multa organizare, pentru ca cel mic va avea nevoie de multe produse pentru copii si va trebui sa te pregatesti din timp pentru venirea sa.

Cumparaturi principale pe care trebuie sa le faci pentru bebelas

Sunt cateva lucruri de care vei avea nevoie obligatoriu pentru bebelasul tau. Nu trebuie sa fii luat pe nepregatite, pentru ca acestea iti vor asigura atat tie, cat si copilului, confortul si siguranta dorita. Sa incep lista:

  1. Patutul pentru copil

Este primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere, exact acea piesa de mobilier specifica pe care o intalnesti in fiecare camera a copilului, in fiecare locuinta in care familia se completeaza cu un nou membru.

1

Patutul va trebui sa fie unul reglabil si multifunctional, asta in cazul in care vrei sa eviti cumpararea unuia la fiecare 2-3 ani, pe masura ce copilul creste. Atentie si la lenjerii – trebuie sa fii pregatit si cu acestea – 2-3 seturi pentru inceput. Uite si un articol care iti arata cum sa alegi patutul pentru bebelas, in caz ca oferta bogata de pe piata te pune pe ganduri.

  1. Carucior

E mai mult decat evident ca vei avea nevoie de unul. Va trebui sa scoti bebelusul la plimbare, asa ca trebuie sa te asiguri ca va avea parte de un carucior confortabil, practic si util.

2

Majoritatea parintilor in ziua de astazi opteaza pentru carucioare 2 in 1 sau 3 in 1, pliabile, usoare si cu elemente detasabile. Despre cum vei alege caruciorul pentru copil poti afla cateva recomandari aici.

  1. Landou

Poate ca nu e neaparat obligatoriu sa il ai, dar vei vedea ca iti va fi foarte util. Te vei folosi de landou pentru prima calatorie a copilului cu masina, ori chiar la primele plimbari. In cazul in care ai ales la punctul anterior un carucior multifuntional, s-ar putea sa ai un landou inclus ca si accesoriu.

Din nou, daca ai achizitionat un carucior multifunctional, e posibil ca scaunul auto sa fie inclus, ca un accesoriu. In caz contrar, il poti cumpara separat – din nou iti recomand un scaun de masina pentru utilizare indelungata, care sa fie adaptabil, la fel ca si patutul sau caruciorul pe care il cumperi.

  1. Scaun auto pentru copii

Poate ca in primele luni de viata ale copilului nu il vei folosi, dar ulterior il vei gasi foarte practic. Legea prevede acum instalarea scaunului auto pentru copii in mod obligatoriu, ca un element de siguranta in plus pentru cei mici.

Din nou, daca ai achizitionat un carucior multifunctional, e posibil ca scaunul auto sa fie inclus, ca un accesoriu. In caz contrar, il poti cumpara separat – din nou iti recomand un scaun de masina pentru utilizare indelungata, care sa fie adaptabil, la fel ca si patutul sau caruciorul pe care il cumperi.

3

  1. Balansoar sau leagan pentru copii

Vor fi unele momente cand vei avea nevoie de putin repaos. In acele momente, dupa ce copilul este hranit si schimbat, il poti aseza in utilul leagan, in care se va odihni, lasandu-ti si tie ceva timp liber pentru alte preocupari.

Criteriul de baza in alegerea balansoarului este siguranta, deci atentie! Pentru a afla si alte elemente de care trebuie sa tii cont in alegerea balansoarului, acceseaza acest link.

4Ca o recomandare finala, iti ofer si un site de pe care poti achizitiona toate aceste lucruri foarte utile. Tot mai multi parinti cumpara produse pentru copii de la bebelas.ro – gama de articole pentru copii este foarte variata aici. Nu lasa venirea pe lume a copilului sa te prinda nepregatit: cumpara din timp tot ceea ce ai nevoie si incepe cu aceste 5 lucruri de baza de care te vei folosi timp indelungat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *