Beneficiază de servicii gsm calitative la MobileFIX

Există o vorbă celebră care spune că suntem prea săraci să ne îmbrăcăm ieftin. Același lucru se aplică și când vine vorba de anumite servicii alese. Nu te lăsa impresionat de un cost mai mic al unui serviciu la service gsm. S-ar putea că asta să însemne să repeți investiția.

Caz concret: mergi în service cu telefonul pentru a schimba portul de încărcare. Ți se spune, ești norocos, am acest tip de telefon în service, pot fi folosite anumite piese de la el. Asta ca alternativă pentru a nu mai aștepta să fie comandată o piesă și totodată să nu plătești mai mult pentru o piesă care este nouă. Însă, surpriză, la nici două luni după această intervenție portul de încărcare este din nou stricat și revii în service.

Un alt caz la fel de des întâlnit este al schimbării de display și/sau touchscreen

Purtăm cu noi telefonul mobil pe oriunde, îl ținem în mână ca și când am manifesta maximă grijă față de acesta. Așezat pe diferite suprafețe sau pur și simplu plimbat de colo colo înseamnă și un risc mai mare de a avea accidente banale. Telefonul care îți cade din mână, sună cunoscut? Studiile arată că suntem mai predispuși la astfel de accidente mai ales în primele zile după ce cumpărăm un telefon nou, nefiind încă obișnuiți cu o nouă formă.

Sunt mulți cei care speră că beneficiaza de servicii gsm calitative după ce își sparg display-ul și/sau touchscreen-ul telefonului. Preferă să aleagă varianta mai ieftină. Totul sună ideal, până când o simplă apăsare fermă pe colțul telefonului afectează display-ul. Sau acesta se dezlipește. Acestea sunt cazuri clasice ale serviciilor gsm prestate la un nivel de calitate îndoielnică.

Descoperă MobileFIX

MobileFIX, cu pagina oficială Mobilefix.ro, pune la dispoziția publicului servicii gsm de calitate, de reparații pentru iPhone, Samsung și iPad. Pot fi solicitate diverse servicii aici, de la schimbarea unei mufe până la schimb de sticlă, display etc.

În pagina oficială sunt afișate și prețurile practicate. Piesele necesare pentru reparație vor fi achiziționate din același loc, astfel încât este mai practic și cu un timp mai optimizat durata reparației.

La sediul fizic sau colaborând la distanță

Pentru cunoscători, MobileFIX este service gsm ce oferă servicii diverse. Se pliază și pe nevoile publicului astfel încât și-a adaptat strategia de-a lungul timpului. În acest sens, cei care au nevoie de serviciile de aici dar nu se află în unul din orașele în care sunt sediile MobileFIX (și anume Cluj, București, Constanța sau Brașov) pot trimite telefonul în service prin curierat.

Metoda este la fel de simplă și durează până la câteva zile, până când primești înapoi telefonul reparat. Pentru cei care au posibilitatea de a se deplasa la sediul fizic, sunt toate șansele să aibă parte de reparație pe loc.

Costuri? Rezonabile

Având în vedere că indiferent de timpul de reparație, cei de la MobileFIX oferă garanție, costurile sunt și justificate și rentabile. Descoperă mai multe pe pagina oficială.

Contact: contact@mobilefix.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *