Boilerele – o alternativă mai ieftină a centralelor termice

Fiecare dintre noi dorește să aibă parte de condiții optime de trai. Și aici ne referim în special la condițiile din locuință – apă caldă și căldură.  Tot mai multe persoane își instalează acum centrale termice pentru a-și asigura aceste condiții. Însă acestea nu sunt accesibile oricui, prețurile practicate pe piața de profil fiind încă ridicate.

Din acest motiv, o alternativă pentru a avea apă caldă constant în locuință este boilerul. Este potrivit atât pentru cei ce locuiesc în mediul urban, cât și pentru cei din mediul rural. Poate fi amplasat atât în baie, cât și în bucătărie. Acesta are practic rolul de a încălzi apa într-un recipient de o anumită cantitate, în funcție de modelul ales.

Tipuri de boilere

Pe piață există o gamă variată de modele de boilere, în funcție de preferințele și necesitățile fiecărui consumator în parte. În cadrul magazinului online Shop Einstal cei interesați regăsesc mai multe tipuri de boilere de calitate, cu o rezistență mare în timp.

Să vedem în continuare care sunt acestea și în funcție de ce aspecte le alegem!

–  Boilerele electrice –

Sunt în topul preferințelor clienților și asta datorită faptului că pot fi montate într-un timp scurt. Pentru a putea menține apa din cuvă la o temperatură constantă, trebuie conectate în priză tot timpul. Cu cât puterea de funcționare este mai mare, cu atât apa va fi încălzită mai repede. Temperatura apei poate fi reglată din termostat.

Magazinul Shop Einstal oferă clienților săi boilere electrice cu o capacitate începând de la 12 l și până la 100 l.

–  Boilerele termoelectrice –

Pot fi conectate atât la sistemul electric aferent locuinței, cât și la centrale sau cazane ce funcționează pe bază de combustibil. Cum este posibil acest lucru? Cu ajutorul termostatului, pot fi deconectate de la curentul electric și conectate la agentul termic. Pentru ca acestea să funcționeze eficient și sigur, specialiștii recomandă ca temperatura să fie reglată la maxim 60 de grade Celsius. În acest fel nu vor există pierderi de energie și de căldură.

Cât despre oferta Shop Einstal, aici regăsim variante de boilere cu capacitate între 80 l și până la 300 l.

–  Boilerele pe lemne –

Sunt ideale atunci când urmărim încălzirea unor cantități industriale de apă. Apa este încălzită datorită arderii lemnului într-un focar. Acestea sunt formate dintr-o mică sobă atașată boilerului propriu-zis. Așadar, doar atât timp cât soba funcționează, avem parte de apă caldă.

Sunt ideale pentru zonele care nu există disponibilă o rețea de gaze naturale. Accesând site-ul magazinului Shop Einstal, vom descoperi modele de boilere pe lemne în două variante – electrice și termoelectrice, cu o capacitate de 80 l și cu o rezistență de 1200 de w.

Așadar, alegerea boilerului potrivit rămâne la latitudinea fiecărui consumator, în funcție de necesități și de resursele pe care le are la dispoziție. Cei interesați pot accesa site-ul oficial al magazinului online Shop Einstal pentru a descoperi toate variantele de boilere disponibile. Comenzile pot fi plasate direct in cadrul site-ului. Modalitatea de livrare rămâne la latitudinea fiecăruia – fie va fi direct la sediul firmei, situat în București, sector 3, fie printr-o firmă de curierat rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *