Cadoul ideal pentru tine – fotoliul cu masaj

Mai mult ca sigur ti s-a intamplat macar odata ca la finalul unei zile incarcate si obositoare sa ajungi acasa stresat din cauza problemelor cu care te confrunti la locul de munca. Tensiunea musculara acumulata in zona spatelui, a umerilor si a gatului reprezinta modalitatea prin care organismul nostru ne semnaleaza ca are nevoie de o pauza.

Aparent, avem la indemana doua variante – fie alegem sa ne relaxam la un centru spa, fie in cadrul unui salon de masaj terapeutic, aceste locuri fiind special concepute pentru relaxare. Pe de alta parte, nu oricine isi permite aceste optiuni, fie din considerente financiare, fie din lipsa de timp. Astfel, folosirea unui fotoliu cu masaj in confortul propriei locuinte poate deveni solutia ideala pentru fiecare dintre noi.

Un fotoliu de masaj este gandit in asa maniera incat sa ofere utilizatorilor sai o experienta placuta, masaje profesionale menite sa ajute la eliminarea tensiunii acumulate in timpul zilei si sa vindece anumite afectiuni.

Astfel, urmatoarea intrebare pe care ti-o vei adresa este – Cum functioneaza un fotoliu cu masaj?

Ei bine, principiul de functionare ale unui astfel de echipament este pe cat de simplu, pe atat de eficient. In interiorul scaunului sunt amplasate diverse dispozitive cu scopul de a actiona asupra punctelor cheie ale organismului, stimuland zone care ajuta corpul sa devina mai relaxat. In acelasi timp, dispare senzatia de stres. In timp ce modelele simple de fotolii sunt prevazute numai cu cateva functii esentiale, cele mai avansate au la baza tehnologii complexe care imita fidel masajul executat de un maseor profesionist.

Printre avantajele oferite de fotoliile cu masaj se numara:

Eliminarea durerilor de spate

Unul dintre cele mai importante beneficii oferite de fotoliile de masaj este inlaturarea durerilor de spate si a tensiunii musculare. In acest caz, interactiunea de la persoana la persoana nu isi mai are sensul. Motivele principale pentru care multe persoane aleg sa isi achizitioneze un fotoliu cu masaj sunt: beneficiul de a avea parte de un masaj executat ca la carte in intimitatea casei, comoditatea si economisirea timpului.

Stimularea circulatiei sanguine

Un masaj bine executat de un fotoliu special in acest sens stimuleaza circulatia sangelui. Cresterea fluxului sangelui ajuta la absorbtia elementelor nutritive din alimente in muschi si tesuturi, in timp ce imbunatatirea circultatiei limfatice inseamna curatarea eficienta a organismului de toxine.

Genereaza  o stare de bine

Din moment ce oboseala a fost inlaturata, organismul devine automat mai eficient. Acest lucru se traduce prin cresterea endorfinelor, acele substante chimice produse de creier, supanumite si „moleculele fericirii”. Ele sunt responsabile cu starea generala de bine. De asemenea, cresterea nivelului de endorfine a fost asociata cu recuperarea mai usoara dupa raceli si gripe, precum si calmarea durerilor sau eliminarea anxietatii.

Astfel, daca esti in cautarea unui raspuns care sa te ajute sa elimini durerile musculare, sa te scape de stres si sa iti ofere o binemeritata relaxare in confortul propriei case, fara sa mai fie necesar sa apelezi la un maseur profesionist, alege un model din gama de fotolii de masaj de pe masatto.ro. Este solutia ideala care ofera raspuns la toate aceste probleme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *