Cadouri si perle !

Cadouri si perle !

Vin sarbatorile de iarna dragi prieteni. Desi vremea asta nu ne ajuta cu o ninsoare ca sa intram mai usor in atmosfera de craciun, treptat, ascultand colinde si pregatind cadouri pentru cei dragi, sunt convins ca reusim sa ne mobilizam pentru sarbatorile ce bat la usa. Iubesc sa stau cu familia de sarbatori si mai ales sa daruiesc cadouri celor dragi, iubitei daca exista, dar si prietenilor. Cand eram mai copilandru si adolescent, faceam uneori cadouri personalizate sau chiar ciudate, insa odata ce am ajuns la 23 ani, imi e greu sa ii daruiesc de exemplu iubitei o cana. Asa ca desi nu consider ca e important pretul unui cadou si mai ales gestul conteaza, am descoperit un site unde gasesc cadouri mai sofisticate si anume www.cadourisiperle.ro !

O brosa cu perle negrele

Iar daca tot vorbim de cadouri si perle , adica bijuterii vreau sa va arat ce am ales eu pentru o prietena care sper sa imi devina si mai apropiata decat acum. E vorba de o brosa eleganta cu 25 perele negre naturale a caror imagine o vedeti atasata in post. E atat de frumoasa incat daca as primii un asemenea cadou as ramane profund impresionat. Brosa costa 150 ron si poate fi atasata si ca pandantiv la un lantisor. Desigur ca nu fac cadou tuturor prietenelor mele bijuterii, insa imi place sa daruiesc, iar cand fac acest lucru vreau sa iubesc si eu ceea ce daruiesc.

Cumperi cadouri online ?

Stau si ma gandesc cati dintre romani cumpara cadouri online. Cred ca e mai interesant sa cumperi cadouri online si mai ales bijuterii cu perle. Pur si simplu eu de fiecare data cand fac un cadou mai special, astept cu nerabdare sa il primesc, ma bucur poate la fel de mult de el ca si cea care il primeste. Desigur ca pe cadourisiperle.ro exista si bijuterii cu perle un pic mai scumpe decat o brosa. Eu va mentionez micul meu site secret de unde cumpar cadouri online si voi alegeti in functie de buget si persoana caruia se adreseaza cadoul. Dar sa daruiesti cadou bijuterii unei femei, ramane un gest frumos. Desigur ca in ecuatie intre mai multe variabile, de exemplu, ce primim nou de la persoana in cauza, dar pana una alta propun sa daruim si sa cautam cadouri de craciun pentru iubita .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *