Caracteristici de urmarit atunci cand alegi un salon de masaj erotic

Conceptul de masaj erotic nu mai este unul nou. Din anii 2000 si pana in prezent astfel de masaje au devenit se pare tot mai populare. Sunt practic alternativa clasicelor masaje, desigur ceva mai adesea dorite de reprezentanti masculini. Dupa cum suna, implica un factor erotic, elementul surpriza si cel mai apreciat la aceasta experienta.

Atunci cand alegi un salon masaj erotic iti vei dori sa tii cont de tot ce iti poate oferi. Este adesea intalnit cazul celor care se duc direct cu gandul la ce fantezie de experienta vor trai, despre ce inseamna de fapt masajul erotic si prin consecinta vor minimalize importanta alegeri unui salon modern si dotat pe masura.

Ce te va interesa despre salonul de masaj erotic

Gandeste bine alegerea facuta, daca tii la imaginea ta si la necesitatea de a avea parte de termeni de confidentialitate. Iata ce sa ai in vedere:

  • Programul flexibil

Orice salon functioneaza pe baza de programari. Daca alegi o sesiune de masaj erotic in weekend fii sigur ca va fi mai aglomerat ca oricand. In timpul saptamanii depinzi de orarul de munca si alte responsabilitati si obligatii. Asadar alegi salonul de masaj unde ti se permite flexibilitate de orar, sa poti cere reprogramare, sa ti se raspunda prompt la solicitarea ta. De regula fac asta cei care au si o echipa mare de fete si salonul generos ca spatiu si pot jongla cu programarile.

  • Fetele

Personaje principale in aceasta poveste sunt fetele, adica maseuzele. Tine de gusturi si preferinte personale astfel ca te va interesa ca salonul in cauza sa iti prezinte oferta de masaj cu fete care iti sunt pe plac, sa ai de unde alege.

  • Tipurile de masaje

Saloanele de acest gen se diferentiaza intre ele prin tipurile de masaje pe care le pot oferi. Cu cat aceasta lista este mai interesanta, cu atat mai bine. Consulta lista online daca este posibil si cere detalii inainte de a face o programare.

  • Preturile

Tot ce e frumos si pe placul inimii costa, inevitabil. Daca depinzi de un buget anume trebuie sa stii clar care sunt preturile. Saloanele permit uneori prelungirea orelor de masaj cu inca 30 de minute, iar tariful creste considerabil. Ai in vedere ce costuri implica sedintele si aceste “prelungiri”.

  • Unde este salonul

Se spune ca pentru acele servicii ce sunt ceva mai incomode nu ar trebui sa alegi locurile cele mai apropiate de casa ta. Aplica aceasta asa zisa regula si in acest caz. Poate ca iti este mai comod si mai practic sa mergi la o programare de acest gen la un salon care iti este un drum spre casa. In masura in care conteaza locatia, verifica informatiile despre salonul dorit, inainte de a face o programare.  Cand te-ai hotarat, poti suna pentru programare, pentru a nu fi nevoit sa te prezinti la salon. Vei evita sa spunem si emotiile specifice oricarui incepator. De preferat sa alegi programarea cat mai repede, pentru a nu sta in asteptare cu nerabdare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *