Casele pe structură din lemn construite de Litarh – iată ce avantaje au!

Mulți visează la a devenit proprietari de casă. Un plan pe care îl duc la capăt după multe faze de pregătire. Sunt luate în calcul nu doar sentimentul de împlinire, investiția în sine și tot ce rezultă din a avea în cele din urmă casa precum cea pe care o visați. Trebuie să ne gândim și la tot ce ține de proiectare și construire, la șantier, la cât de sigură este investiția, la rezistență etc.

Casele pe structură din lemn cum sunt proiectele realizate de echipa Litarh – cu pagina oficială Litarh.ro – sunt tot mai preferate. Motivația principală a celor care investesc în astfel de construcții se referă la materia primă. Lemnul este unul din materialele preferate pentru a construi case. Iată de ce!

Casa va fi construită în timp mai scurt

Sunt excluse anumite etape din construcția clasică. Spre exemplu, nu mai este nevoie de timp pentru uscare, cum se impune în cazul mortarului sau al betonului. Lemnul este gata să fie utilizat. Litarh prelucrează pereții și plafoanele în fabrica sa, așadar pe șantier execută rapid construcția.

Timpul este prețios pentru toată lumea și iată că în cazul construcțiilor de tip case lemn timpul este în favoarea voastră. Casa mult dorită va fi rapid executată.

Casa izolată termic foarte bine

Avem soluția privind rapiditatea în execuție. Cu rămâne cu calitatea? Nici din acest punct de vedere nu sunt dezavantaje. Pereții la construcții de tip case din lemn sunt realizați astfel încât izolația să fie montată și în interiorul peretelui.

Varietate de proiecte

Casele din lemn nu vă limitează din punctul de vedere al arhitecturii. Pot fi case cu etaj sau pe un singur nivel, după cum vă doriți. În plus, la capitolul finisaje, puteți opta pentru soluții diverse, nu sunteți condiționați de structura de lemn. Alegerile pot fi dintre cele îndrăznețe, cu arcade mari, spații luminoase și cu o deschidere largă. Î

Proiectele personalizate sunt o reală provocare. Există de multe ori și un buget de care trebuie să țină cont. Cu toate acestea, echipa Litarh reușește să îmbine profesionalismul cu orientarea spre client și astfel câștigă pe deplin mulțumirea clienților. Vizionați din pagina oficială și secțiunea portofoliu, pentru a descoperi tipuri de case construite de echipa Litarh.

Cine este Litarh

Dacă nu ați auzit până acum despre Litarh trebuie să știți că este constructor de case din lemn ce deține propria fabrică în județul Suceava. Colaborarea cu cei care au experiență în domeniu va fi avantaj pentru voi. Mizați pe cei care au portofoliu vast de proiecte cu care se mândresc. Veți avea parte de timp optimizat privind construcția în sine.

În pagina oficială litarh.ro veți regăsi case diverse duse la bun sfârșit de echipa aceasta. Executarea în sine implică și un șantier mai curat, pentru că rezultă mai puține deșeuri și, implicit, costurile privind managementul unui șantier sunt mai reduse.

Despre tot ce înseamnă avantaje de colaborare cu Litarh, dar și avantajele caselor din lemn descoperiți direct de la sursă – litarh.ro.

Contact:

office@litarh.ro

Valea Moldovei, județ Suceava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *