Cati bani se castiga din videochat si mai ales cum !?

Cum se castiga bani in videochat si ce anume influenteaza venitul unui model?

bani din videochat

Cu totii ne dorim o meserie placuta, care sa ne aduca avantaje financiare semnificative cat mai repede posibil, iar a fi model de videochat este o cale sigura catre bogatie. Dar, poate ca te intrebi cat de mult poate castiga un model de videochat, din moment ce exista atat de multe discutii pe aceasta tema, ce sustin ca se castiga sume cu adevarat impresionante. Poate ca nu crezi, insa numerele ce descriu veniturile unui model de videochat nu sunt minciuni, ci chiar sunt adevarate.

Astfel, in functie de o serie de factori care intra in joc, venitul unui model poate varia de la o luna la alta, si chiar de la o zi la alta.

Castigul este un termen extrem de puternic in orice sector de munca, insa semnificatia sa este ceva mai accentuata atunci cand vine vorba de videochat: astfel, in urma efortului si timpului depus de model, dar si de echipamentul de care dispune studio-ul de videochat, castigurile pot varia intre 500 dolari si chiar pana la 20.000 dolari pe luna.

Ce anume influenteaza castigurile in videochat?

Probabil ca te intrebi ce anume trebuie sa indeplineasca un model pentru a castiga atat de bine. Asadar, in continuare vei afla care sunt cele mai importante criterii ce dicteaza acest aspect, care tin atat de model, cat si de conditiile prezente la studio:

 1. Echipament- cu un echipament adecvat- computere, webcam-uri, camere de lux-, cu traing-uri din partea staff-ului studio-ului, dar si cu o atitudine pozitive din partea modelului, castigul ar putea ajunge si pana la 200 dolari pe zi;
 2. De asemenea, cu cat un model are un aspect fizic cat mai placut, cu atat treaba devine mai usoara inca de la inceput, iar veniturile mari nu intarzie sa apara;
 3. O personalitate puternica- un aspect benefic pe termen lung, doarece o personalitate puternica este cel mai important lucru pentru longevitatea carierei de model in videochat;
 4. Venituri consistente- in general, venitul minim al unui model de videochat este de cel putin 1000 dolari lunar, insa acesta poate creste si mai mult, daca modelul isi realizeaza un program fix si isi dezvolta o baza solida de admiratori;
 5. Cu cat conexiunea e mai lunga, cu atat sansele de a castiga mai multi bani cresc si ele;
 6. Buna dispozitie- indiferent de problemele pe care un model le are, acestea trebuie lasate inafara job-ului, deoarece pe aceasta cale se pot influenta in sens negativ veniturile, iar admiratorii isi pierd interesul fata de model;
 7. Atunci cand se relationeaza cu admiratorii, modelul trebuie sa afiseze o atitudine cat mai pozitiva, aceasta fiind formula sigura catre obtinerea unui venit cat mai consistent. Altfel spus, atunci cand un model se gandeste numai la venituri, exista posibilitatea de a se pierde admiratorii potentiali. Oaspetii trebuie sa traiasca cu impresia ca modelul face asta din dorinta si din placere, nu doar pentru bani- bineinteles, in subconstientul lor stiu de faptul ca o fata face videochat doar pentru bani, dar asta nu inseamna ca trebuie ca modelul sa si arate acest lucru.

In definitiv, castigul unui model de videochat depinde de personalitatea, atitudinea si energia afisata fata de admiratori, iar cea mai buna cale de a castiga din acest job este aceea prin care modelul nu se gandeste la bani; pur si simplu, daca iubeste ceea ce face, atunci si banii nu vor intarzia sa apara.

Profilul de chat al modelului- ce rol are?

videochat

Evident, pentru ca admiratorii sa isi formeze o parere despre aspectul general al unui model de videochat, acesta va consulta, in primul rand, portofoliul- sau profilul- unui model; din acest motiv, un profil de webchat poate genera profituri frumoase. Dar, ce trebuie sa contina portofoliul pentru a fi considerat unul de succes?

 1. Incarcarea de imagini si poze de inalta calitate, care sa fie cat mai speciale, realizate in locatii diferite si capabile sa atraga atentia admiratorului. O imagine spune mai bine de 1000 de cuvinte, astfel ca profilul unui model devine cartea de vizita care poate atrage, sau nu, admiratori.
 2. Se adauga o descriere, in cateva cuvinte, unde se vor nota cateva detalii despre model- atentie! fara date cu caracter personal-, alaturi de ceea ce e dispus sa faca in videoconferinta privata.

Cum decurge o sedinta de videochat?

picioare frumoase

 • Relaxare si liniste; in primul rand, modelul nu trebuie sa aiba emotii cu privire la aspectul fizic pe care il are- sa nu aiba complexe in acest sens. Cel mai important aspect, dar si cel care aduce tot mai multe avantaje pe termen lung, este personalitatea. Admiratorii isi doresc sa cunoasca cat mai bine modelul, astfel ca nu ar trebui sa exista frici sau temeri in a-si dezvalui propria persoana.
 • De asemenea, ar trebui sa se evite gandul catre bani, deoarece se va reduce nivelul de distractie si relaxare dintre cei doi. Oamenii platesc bani frumosi pentru a petrece timp de calitate , asa ca un model cu o personalitate deschisa are mai mult de castigat decat unul care se gandeste doar la banii pe care ii ia la final de sedinta.
 • In plus, admiratorii prefera sa auda vocea unui model, decat sa comunice prin intermediul tastaturii- se poate spune, ca pe aceasta cale, vocea, atunci cand se utilizeaza diferite tonuri si inflexiuni, are un impact mai mare asupra admiratorului.
 • Intotdeauna, un model trebuie sa dea dovada de politete si respect fata de admirator, lucru care ajuta la consolidarea relatiei si a unei baze cat mai solide de fani.

Spre deosebire de alte job-uri, castigul in videochat- dar si comisioanele si bonusurile oferite de studio- depinde, in cea mai mare masura, de efortul depus de model. Ca si medie, un model de videochat poate castiga pana la 20.000 de dolari in fiecare luna, numai prin practicarea de show-uri live cu admiratori din intreaga lume.

Admiratorii din intreaga lume abia asteapta sa aiba parte de interactiune video cu modele care mai de care, si sunt dispusi sa ofere bani frumosi in functie de performanta oferita. De asemenea, foarte multi admiratori sunt foarte generosi si apreciaza aspectul placut, alaturi de personalitate si performanta modelului, lucru care se traduce cu venituri ridicate, tips-uri “grase” si comisioane minunate.

O modalitate ideala de a castiga bani

Performantele unui model sunt rasplatite pe masura de catre un studio ce isi respecta modelele, adaugand si premii extrem de valoroase, tocmai pentru a stimula dorinta de a depune cat mai multe eforturi. Astfel, aspectele care contribuie la cresterea venitului unui model sunt urmatoarele:

 1. Performanta live- show-urile live sunt cele care stau la baza venitului modelului de videochat, iar acest lucru este in stransa legatura cu relatiile de lunga durata stabilite cu diversi admiratori, care vor continua sa viziteze din nou si din nou pagina personala a modelului. De aceea, pentru ca plata se face la minut, modelul ar trebui sa dea ce e mai bun, astfel incat sa obtina un spectacol pe cinste, pentru ca admiratorii sa ramana cat mai mult timp in conexiune live;
 2. Tips-urile din partea admiratorilor reprezinta o parte semnificativa a venitului unui model, astfel ca trebuie sa se obtina o comunicare live de cea mai buna calitate;
 3. Bonusuri competitive- un studio care respecta munca depusa de un model ofera o multime de premii, bonusuri si comisioane, prin care se apreciaza performantele depuse de-a lungul unei perioade de timp.

Cu ce e diferit un job in videochat fata de celelalte?

fete videochat

Venitul castigat nu ar avea aceeasi valoare sau semnificatie, daca nu ar fi obtinut pe o cale distractiva si lipsita de stresul cotidian- ce descrie celelalte job-uri. In plus, nici conditiile de munca dintr-un studio de videochat nu se compara cu cele caracteristice altor locuri de munca: aici, modelele vor fi rasfatate de decoruri rafinate, camere cu design-uri unice, astfel ca si munca depusa va fi mult mai usoara, asemanatoare cu o experienta de lux.

Principalul motiv pentru care fetele aleg sa lucreze in videochat are la baza venitul- asadar, videochat-ul reprezinta o modalitate unica si fascinanta de a castiga o suma semnificativa de bani, de minim 1000 dolari pe luna, existand sanse ca suma sa creasca in fiecare luna, in functie de eforturile depuse- un model de videochat poate castiga intre 10.000 si pana la 20.000 dolari pe luna, sansele ca venitul sa creasca ramanand pozitive.

Mai mult decat atat, o cariera in videochat presupune si sanse de promovare, atata timp cat exista ambitie si dorinta in acest sens, din partea modelului.

Ce anume poate afecta venitul?

Pe scurt: cuvintele! Fiind o forma sociala de comunicare online, socializarea are un rol extrem de important in desfasurarea activitatii. Dar, atunci cand lucrezi ca si model, de fapt, ceea ce faci este sa creezi o lume fantastica pentru admiratorii tai. Acestia platesc ca sa auda si sa vada ceea ce le place, astfel ca, in industria videochat-ului trebuie sa se evite o serie de cuvinte sau idei, care, ar putea influenta negativ venitul modelului:

 1. Munca- are o conotatie negativa, iar admiratorii nu ajung sa se foloseasca de minunile videochat-ului doar pentru a auzi un model ca se plange de munca;
 2. Nu reaminti ca nu iti folosesti numele real;
 3. Bani- un model adevarat trebuie sa il faca pe admirator sa doreasca sa petreaca cat mai mult timp on-line, fara a lasa impresia ca are nevoie de bani.

In definitiv, un model de videochat trebuie sa se inarmeze cu multa senzualitate si sa nu se gandeasca la aspectul financiar atunci cand se afla intr-un show live cu admiratorul, pentru ca, in caz contrar, lucrurile ar putea sta in defavoarea sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *