Cauți set oale inox de calitate? KitchenShop, magazin de top cu produse de top pentru bucătăria ta

Pentru cei care iubesc să gătească, profesioniști cât și amatori, brandul KitchenShop vine cu o gamă diversă de produse ce sunt indispensabile în orice bucătărie.

Se spune că secretul unei mâncări gustoase nu constă doar în talentul de a da gust unei mâncări. În egală măsură contează ustensilele și accesoriile potrivite. Vedem acest lucru și în cadrul show-urilor culinare unde mâncarea este preparată în oale și cratițe de calitate. Acestea trebuie să prepare mâncarea în mod corespunzător, să nu o ardă sau să se lipească. Căldura trebuie distribuită uniform, iar timpul de gătire trebuie optimizat.

Așadar, dacă te-ai mutat la casă nouă sau pur și simplu ai nevoie de un set oale inox de calitate magazinul online KitchenShop îți vine în ajutor. Iată ce produse vei găsi aici și ce poți alege în funcție de ceea ce ai nevoie.

Oale de inox

Oalele de inox vin cu foarte multe beneficii și ar trebui să fie prezente în orice bucătărie.

Acestea sunt foarte durabile în timp datorită materialului și pot fi transmise cu încredere și generației următoare.

Un mare avantaj pe care îl prezintă se referă la faptul că nu ruginesc și nu se duce acel smalț pe care îl știm cu toții. Oalele din inox au o bună capacitate de gătit pentru că oferă o absorbție foarte bună a căldurii în așa fel încât să o distribuie uniform. În acest fel și mâncarea va fi gătită uniform și mult mai rapid.

În plus, sunt ușor de întreținut. Tuturor ne-a venit rândul la spălatul vaselor după ce am luat masa. O chiuvetă plină de oale și tigăi murdare nu este deloc o situație confortabilă. Partea bună însă este că oalele de inox nu au nevoie să stea ore întregi la înmuiat cu tot felul de detergenți pentru a fi curățate. Se spală foarte ușor, având în vedere că mâncarea nu se prinde și nu se arde.

Oale de fontă

Sunt acele oale care pentru mulți dintre noi sunt amintiri din copilărie, în care părinții sau bunicii găteau în ele. O cratiță de fontă unde se preparau porțiile de cartofi prăjiți cu ouă nu se compară cu nici o friptură din zilele noastre.

Oalele din fontă sunt foarte rezistente și după atâta timp bunicii noștri încă le folosesc și parcă arată la fel. Odată ce noi am crescut, parcă nici ele numai sunt atât de grele, nu?

Cert este că mâncare preparată în astfel de vase are un gust cu totul deosebit. Nu trebuie să prepari mâncarea cu foarte mult ulei în astfel de oale, pentru că datorită materialului, mâncarea nu se prinde sau arde. Sunt de asemenea ușor de curățat și întreținut chiar dacă sunt predispuse la rugină. Având grijă de ele, sunt rezistente ani de zile. Poți vedea gama de oale de fontă în magazinul kitchenshop.ro.

Oale de ceramică

Oalele din ceramică sunt printre cele mai preferate. Vin cu foarte multe beneficii. Pe lângă faptul că sunt foarte rezistente la zgârieturi și pot fi curățate chiar și cu un burete de sârmă, acestea oferă un gust deosebit mâncării preparate.

Sunt de asemenea ușor de întreținut și rezistă atât la temperaturi foarte mari cât și foarte scăzute.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele pe care lei vei putea găsi la KitchenShop. Mai poți alege de asemenea oale sub presiune cât și oale de gătit la aburi. Aceeași calitate, cu prețuri excelente.

Acum, după ce ai aflat care sunt avantajele oalelor din diferite materiale îți va fi mult mai ușor să alegi.

Date de contact:

office@kitchenshop.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *