Cine are nevoie de uscatoare de par profesionale ?

Ce vor femeile? Haine multe si frumoase, o colectie nesfarsita de pantofi, sa manance fara sa se ingrase si … un par minunat. Unele dintre aceste dorinte sunt realizabile iar altele sunt pur si simplu fictiune. Dar un par frumos poate avea orice femeie daca merge la salon ca sa il coafeze. Sau daca are acasa uscatoare de par profesionale, printre alte produse de ingrijire necesare acestui lucru.

Motive pentru care avem parul degradat

De multe ori se intampla ca atunci cand ajungem la salon coafeza sa ne spuna cu un mare oftat ca avem un par uscat, neingrijit sau decolorat excesiv. Si tot ea ne va spune ca problema consta in felul in care ne ingrijim si uscam parul, de cele mai multe ori.

  • Este posibil sa ai firele de par despicate, sa il ai foarte uscat sau sa ii lipseasca stralucirea. De ce? Pentru ca nu te ocupi de el asa cum trebuie. De exemplu, vara parul se degradeaza foarte tare din cauza soarelui si se usuca. Poate ca ar fi mai ok daca l-ai da cu un ulei sau cu un spray special de protectie. Asa cum faci cu pielea, asa trebuie sa procedezi si cu parul.
  • Un alt motiv pentru care ai parul deteriorat poate fi utilizarea unui uscator de par de proasta calitate sau utilizarea unui asemenea produs fara a sti um trebuie folosit de fapt. De asta, atunci cand mergi la coafor, pletele tale vor fi ingrijite, coafate si uscate in mod calitativ cu ajutorul unor uscatoare de par profesionale, cum numai saloanele de beauty recunoscute folosesc.

Uscatoare de par profesionale ca la salon, si la tine acasa!

Dar din fericire nu este deloc greu sa ai parte de acelasi tratament calitativ al parului acasa la tine. La Prolifeconcept.ro vei gasi pe langa uscatoare de par profesionale si perii pentru par din cele mai bune game, tratamente speciale si produse de colorare si protectie solara adecvate tipului tau de par.

Poate ca vei considera ca iti poti lasa in schimb parul sa se usuce natural ori cu ajutorul prosopului. Dar nu de fiecare data ai timp suficient pentru asta si nici rabdare. Asa ca este bine sa detii acasa la tine un uscator de par sau o perie rotativa de cea mai buna calitate, care sa nu iti degradeze parul si sa aiba grija de fiecare fir in parte.

Deoarece atunci cand esti pe fuga, dupa un dus si dupa o spalare rapida a parului, si trebuie sa pleci undeva urgent, nu te poti baza decat pe un produs calitativ de uscare a parului. Pe acesta il poti regla dupa cum doresti, la o temperatura mai rece sau mai calda si la o viteza adecvata pentru a coafa parul si a-l usca in doi timpi si trei miscari. Fix ca la salon!

Acum din nou: ce isi doresc femeile? Lucruri realizabile, care sa le indeplineasca nevoile cat mai rapid si cat mai bine, fara a face rabat de la calitate. Asa cum sunt cele mai noi uscatoare de par profesionale de la Prolifeconcept.ro, care indeplinesc cele mai exigente criterii in ingrijirea parului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *