Cine nu iubeste cainii ori pisicile ?

hranalagk

Desigur ca unii oameni pe lumea asta iubesc mai mult ori mai putin animalele. Unii le iubesc la extrem, vezi cazul celor care militau pentru lasarea cainilor vagabonzi in libertate, cand uneori pot reprezenta un pericol pentru integritatea indivizilor, in timp ce marea majoritate a oamenilor iubesc animalele domestice in mod tacut. Toti avem cate un caine, o pisica de care ne ingrijim ori de ce nu alte animale de companie mai exotice precum reptile, razatoare. De exemplu eu am un caine la tara care are conditii decente, in timp ce am vecini la bloc care locuiesc cu animalul de companie, iar catelul mai latra uneori si noaptea, iar vecinul meu nici urma sa fie deranjat. Stim bine ca e imposibil ca unui caine sa nu ii mai cada fire de par din blana, insa vecinul meu trece foarte bine peste acest aspect, totul din dragoste pentru labradorul sau. Chiar o sa ii recomand sa intre pe www.petshopsalon.ro !

Caine de tara ori caine de oras !?

La tara cainii din gospodarie nu sunt atat de ingrijiti precum unii de la oras, ai caror stapani au intrat pe www.petshopsalon.ro si le-au comandat hrana, hainute, produse de igiena si uneori la nevoie chiar si o cusca pentru transport. Acum in anul de gratie 2017 animalele se ingrijesc la fel ca si copiii si nu cred ca fac o comparatie exagerata. Ideea e ca daca locuiesti singur, e chiar si recomandat pentru sanatatea mentala, sa ai langa tine un caine ori o pisica, ceva care sa te ajute si sa iti alunge sentimentul de singuratate. Iar odata ce privesti animalul ca pe cineva din familie, normal ca ai habar inclusiv de produsele farmaceutice care ii sunt necesare animalului tau, arucand o singura privire pe www.petshopsalon.ro !

Copiii tai stiu sa se joace cu animale ?

Guide_dogs_for_the_blind1_xw600_xh400

Desigur ca la polul opus existe si caractere antisociale care fac rau animalelor. Nu pot sa nu uit unele imagini cu, cai loviti de stapani, ori cu caini batuti mai ales in lupte. Eu personal am un caine la tara care nici nu ma cunoaste bine si ma latra de fiecare data cand merg, insa chiar daca nu e docil cu mine, eu nu uit sa ii comand hrana umeda ori hrana uscata de pe www.petshopsalon.ro ! Tocmai de asta zic ca uneori nu trebuie sa uitam ca si animalele, oricat de mult le iubim, raman animale si trebuie tratate cu grija. Vezi cazul unor rase mai violente de caini, ori copii lasati in preajma unui animal cu probleme de comportament. Pe de alta parte, sa nu uitam ca si oamenii abuzeaza animalele uneori cu vointa alteori pur si simplu nu le inteleg nevoile. Trebuie sa ai un pic de rabdare si intelepciune ca sa intelegi ca nu iti poti dresa cainele prin bataie ori alte chestii pe care multi le practica. Fiecare animal, caine, pisica, pasare e un dar lasat de la Dumnezeu, iar tocmai de asta trebuie sa le ingrijim bine cand ne luam obligatia de stapan si sa ne ajutam chiar si de magazine online pentru animale cum este www.petshopsalon.ro !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *