Costume de baie întregi sau din 2 piese ? Ce alegi în 2020 ?

La capitolul costume de baie, alegerile vestimentare este adevărat că se complică puțin. De obicei căutăm un costum de baie care să fie în tendințe, dar care să ne avantajeze și în ceea ce privește formatul corporal. Să nu mai vorbim de cât de potrivit este fiecare model de costum de baie pentru bronz.

Mai jos găsești câteva idei despre cum să alegi dintre miile de modele de costume de baie, în funcție de forma corpului și de obiectivele tale.

Costume de baie întregi – aliatul femeilor plus size

Costumele de baie întregi sunt cele care dau un aer feminin și discret ținutei de plajă. Tot ele au și proprietatea de a modela corpul. Acest tip de costum de baie este potrivit femeilor de orice vârstă și cu orice formă a corpului, fiind preferat de femeile plus size.

Costume de baie în 2 piese – cele mai bune pentru bronz perfect

Dacă urmărești în fiecare vară un bronz perfect, un costum de baie în 2 piese va fi alegerea potrivită pentru tine. Optează pentru un costum de baie cu sutie fără bretele și slip tanga pentru a te bronza cât mai uniform.

Costume de baie cu talie înaltă – pentru adeptele stilului vintage

Femeile care îndrăgesc stilul vintage se vor îndrăgosti de costumul de baie în 2 piese cu slip cu talie înaltă și sutien cu bretele groase. Un astfel de costum de baie poate fi ales pentru măsuri mici și mari și dă foarte bine în pozele de la plajă.

Dacă vrei un costum de baie modelator, alege unul întreg sau cu talie înaltă. Dacă îți dorești, însă, un bronz uniform, alege unul în 2 piese. Descoperă pe neer.ro o colecție deosebită de costume de baie, la prețuri accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *