Creatina la un pret bun

Despre creatina

In primul rand inainte sa recomand creatina ca supliment alimentar, trebuie sa vedem ce este creatina si ce mituri referitoare la aceasta substanta sunt prezente in online in real life. Creatina reduce starea de oboseala prin adaugarea de energie in celule. In afara efectului pe care il are in cresterea masei musculare, creatina se foloseste in tratarea depresiei, a psihozei maniaco-depresive, a bolii degenerative Parkinson si a colesterolului marit.

Cum functioneaza si ce este creatina !

Creatina este un aminoacid produs de organism din aminoacizii arginina, glicina si metionina, acest proces având loc in ficat si rinichi. De mentionat ca 95% din creatina produsă de organism este localizată in muschii scheletici. Creatina absoarbe apa in muschi, volumizand celulele musculare, iar acest lucru va provoca cresterea volumului mușchilor, dar si cresterea fortei daca individul se antreneaza permanent. Daca iei creatina si astepti sa ti se umfle muschii peste noapte, comiti o mare gresala,  acest lucru nu se va intampla decat partial si temporar, urmand ca dupa ce nu mai iei creatina să revii exact cum erai in faza initiala. Pe de alta parte, este adevarat ca, consumul de creatina, combinat cu antrenamentul cu greutati, va duce la castiguri permanente de masa musculara si forta. Aici vei gasi creatina la un pret bun !

Mituri  despre creatina

  1. In primul rand creatina nu este un steroid ci se este o combinaţie de aminoacizi  produsă de ficat, rinichi şi pancreas. Trebuie sa stiti ca se gaseste in mod natural in muşchi, carne rosie si peste etc.
  2. Creatina nu este similară steroizilor anabolici si nu este interzisă în competiţiile olimpice !
  3. Este adevarat ca nu e recomandat sa iei creatina in cantitati mari, mai mult de 20 mg zilnic.
  4. De asemenea este cunoscut faptul ca, creatina te ajuta sa iei in greutate deoarece atraga apa in muschi.
  5. Creatina nu ajuta la cresterea mase musculare fara a face sport . Limpede si clar !
  6. Efectele administrarii pe o perioada mai indelungata a creatinei nu sunt inca bine cunoscute.
  7. Este adevarat ca oamenii in varsta de peste 60 de ani nu pot beneficia de pe urma consumului de creatina.
  8. Principalul beneficiu este ca, dacă vei consuma creatina, organismul tau va produce mai multa energie si incetineste acumularea de acid lactic in organism.

Consumati asadar creatina cand faceti miscare si mai ales culturism, insa nu va asteptati la rezultate peste noapte ! Acum stiti unde sa gasiti creatina la un pret bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *