Cu Yload transportul este pe cale sa revolutioneze

Chiar daca tehnologia ne-a acaparat pe toti se pare ca unele domenii de activitate au ramas in urma si aveau nevoie de o schimbare majora pentru a putea progresa. Multe astfel de domenii foloseau mijloace de comunicare invechite ce mai mult incurcau decat ajutau. Timp pierdut, bani de asemenea, iar rezultatele nu aratau bine deloc. Discutam aici despre un sector important al economiei nationale, fara de care nici un stat si societate nu se pot dezvolta sau imbogati si asta pentru ca infrastructura este cea care faciliteaza comertul. Este vorba despre transport, un element de o importanta majora din punct de vedere economic, social si politic.

Yload presupune revolutionarea transportului

Fiind un sector atat de important, cu siguranta are nevoie ca acesta sa evolueze din toate punctele de vedere. In ultima perioada, din ce in ce mai multe persoane din acest domeniu au ajuns la concluzia ca nu a existat progres si dezvoltare, iar utilizarea mijloacelor de comunicare prin fax, posta, GPS-uri vechi nu faceau decat sa ingreuneze, sa aduca costuri mari si timp pierdut.

Astfel ca de curand a aparut o noua platforma menita sa revolutionze si sa vina cu solutii de eficientizare a timpului in acest sens. Bursa de transport Yload este o platforma smart ce usureaza munca transportatorilor mici si mijlocii prin digitalizare si inteligenta artificiala. Concret, prin Yload se monitorizeaza cu ajutorul telefonului transportul, cat si incarcarea marfurilor, iar prin acest lucru logistica devine mai simpla.

Mecanismul de functionare este foarte simplu: clientul ce detine o marfa pe care trebuie sa o transporte, publica un anunt pe platforma, iar cei interesati de anunt il vor contacta atat telefonic, cat si pe chat pentru a putea colabora.

Daca au cazut la un acord comun in ceea ce priveste incarcarea/descarcarea, cat si suma de plata vor incheia un contract printr-o comanda de transport. Acesta are valoare juridica si trebuie respectat intocmai, pentru a nu intra sub incidenta de penalitati si clauze.

Dupa ce transportul a avut loc, transportatorul va fi platit cu suma la care ambele parti au convenit. Practic, transportul s-a incheiat cu succes.

Odata ce se utilizeaza aceasta platforma ce vine cu foarte multe beneficii, acei intermediari se elimina, eficientizand astfel timpul.

Yload a fost lansat in Romania in acest an si este primul din tara ce vine cu astfel de solutii menite sa eficientizeze timpul, dar sa si elimine problemele de tineau de comunicare.

Pentru a descoperi cu exactitate beneficiile, abonamentele, costurile, cat si alte informatii, accesati platforma yload.ro.

Date de contact:

0040377101515

comanda@yload.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *