Cum accesorizăm rochiile elegante ?

Rochiile elegante sunt nelipsite din garderoba oricărei femei. Este important, însă, și cum accesorizăm rochiile pentru a le da un plus de rafinament și eleganță. În funcție de croiala rochiei și de eveniment, poți alege să completezi ținuta cu un lanț lung sau doar cu un inel discret.

În continuare, găsești sfaturi utile despre ce accesorii poți asorta cu diferite modele de rochii elegante.

Rochia elegantă cu decolteu în V accesorizată cu lănțișor

Rochiile cu decolteu în V se accesorizează cel mai bine cu o lănțișor discret. Cu cât decolteul este mai adânc, poți opta pentru un lanț mai lung și subțire. Atunci când optezi pentru un apect feminin și delicat, alege un lănțișor scurt, cu un pandantiv simplu.

Rochia elegantă cu mâneci kimono accesorizată cu o brățară

Mânecile kimono creează un efect geometric și umplu zona decolteului. Așadar, adăugarea unui lanț ar încărca prea mult zona gâtului. Accesorizează rochia elegantă cu mâneci kimono și decolteu plin cu o brățară spectaculoasă.

Rochia elegantă la baza gâtului accesorizată cu cercei

Cel mai des, pentru ținuta de birou, aleasă este rochia elegantă la baza gâtului, cu mâneci scurte sau 3/4. Accesorizarea cu un lanț ar face ținuta să pară de prost gust. Alege să asortezi rochia elegantă pentru birou cu o pereche de cercei mici sau medii.

Rochia elegantă cu mâneci lungi accesorizată cu inele

În sezonul rece, rochia elegantă cu mâneci lungi cu decolteu scurt este des întâlnită în ținute. Pentru a evita efectul de “prea încărcat“, alege să accesorizezi rochia de toamnă/iarnă cu unul sau 2 inele din metal prețios.

Împrospătează-ți garderoba cu articole de calitate la cel mai bun preț! Alege din colecția Felamo.com elegante sau casual, bluze de damă, pantaloni și multe alte piese pe care le poți comanda ușor și sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *