Cum poti inchiria o masina de la FMNrent si ce conditii trebuie sa indeplinesti

Cand mergi intr-un concediu prin tara, alege siguranta si starea de bine. Mai bine lasi masina ta acasa pentru ca poate nu are verificarile la zi si daca ceva scartaie la ea probabil nu este chiar foarte sigura, mai ales pentru un drum lung. Mai bine alegi un alt mijloc de transport care te duce mult mai repede acolo unde ai nevoie, precum avionul si astfel ajungi si tu mai odihnit la destinatie.

Acum ca tot a venit vara si incep concediile si vacantele, daca vrei sa ai o masina care sa te astepte direct acolo unde ai nevoie sau in aeroport, alege serviciile de închirieri masini FMNrent. Trebuie doar sa te incadrezi in anumite criterii si ai parte de masina pe care ti-o doresti de care sa te folosesti in timpul liber, fara sa fii nevoit sa stai pe sub capota masinii tale ca iar iese fum si nu mai poti merge sa vizitezi un parc sau un obiectiv turistic.

Ce criterii trebuie sa indeplinesti pentru a inchiria o masina?

Siguranta este pe primul plan si daca nu ai macar un an de experienta de condus si 21 de ani impliniti, nu vei putea inchiria o masina. Responsabilitatea la volan apare dupa un minimum de experienta si cei de la fmnrent.ro pun pret pe acest lucru. Deci inainte sa poti lua in primire masina trebuie sa prezinti dovada acestor documente si anume actul de identitate si permisul de conducere valid.

Pentru ca vara este una dintre cele mai aglomerate perioade pentru aceste centre de inchirieri masini, cel mai util este ca oricand vrei sa beneficiezi de o masina sa o rezervi pe site prima data. Acolo vei gasi casutele ce trebuie completate cu informatii relevante precum tipul masinii, perioada de inchiriere, locul de primire si predare, nume si prenume. Va trebui mai apoi sa trimiti o confirmare pentru a valida aceasta cerere si pentru ca masina sa fie rezervata pentru tine.

Mai apoi vei semna contractul de inchiriere cand primesti masina si vei plati si suma aferenta atunci. Daca esti interesat de masini de inchiriat din aeroportul Otopeni sau poate din aeroporturile din Sibiu, Cluj, Timisoara, Craiova, le poti primi direct cand aterizezi si pleci unde ai treaba de la aeroport direct cu masina.

Serviciile de inchirieri masini s-au dovedit utile pe parcursul timpului in diverse situatii, pentru ca o masina este indispensabila si totusi nu poti de fiecare data sa aduci masina personala acolo unde ai nevoie. Alege fmnrent.ro pentru servicii ireprosabile si masini impecabile si verificate. Rezerva chiar acum pe site daca esti interesat!

Contact:

+40742.923.150

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *