Cum sa descoperi un cabinet psihoterapie Bucuresti

Un psihoterapeut este acea persoana calma si calda cu care impartasesti cele mai intime ganduri in decursul unei sesiuni care te va face mai bine. De aceea, ca vindecarea sa vina natural, trebuie sa descoperi cel mai bun cabinet psihoterapie Bucuresti, cu cei mai buni psihoterapeuti care sa te faca sa te simti confortabil si in fata carora sa nu ai retineri.

Daca esti o persoana care este in cautarea linistii si echilibrului in viata, ai nevoie de un bun psihoterapeut care sa te asculte si sa te indrume sa te faci bine.

Criterii dupa care sa alegi un cabinet psihoterapie Bucuresti

  • In primul rand ia aminte la referintele unei persoane in care ai incredere si care a trecut prin asta deja si s-a facut bine. Intreaba astfel prietenii, familia sau colegii de munca daca iti pot recomanda un specialist in psihoterapie individuala in capitala. Iar daca gasesti o asemenea persoana, intreab-o despre experienta sa de ‘lucru’ cu acel profesionist.

Daca cunostinta ta a fost multumita de rezultatele terapiei si daca acel psihoterapeut chiar a ajutat-o sa-si revina din punct de vedere psihic, poti cere si un numar de telefon, o adresa sau un site unde il poti gasi. Si chiar daca vei afla referinte bune despre un cabinet psihoterapie Bucuresti, mergi acolo sau suna chiar tu ca sa iti poti forma o opinie despre serviciile oferite.

  • Suna la mai multe cabinete de psihoterapie. Ia numerele de telefon de la mai multe astfel de cabinete sau de la asemenea specialisti care ofera sesiuni de psihoterapie individuala adulti si suna pe rand la fiecare. Cu siguranta iti vei forma o parere despre fiecare in parte, daca iti vor raspunde prompt.
  • Cand vei suna la cabinet psihoterapie Bucuresti, adreseaza cateva intrebari standard care te intereseaza pe tine. Afla daca acel specialist accepta sau nu clienti noi. De asemenea, despre cat de mult trebuie sa astepti pentru prima ta programare la o sedinta individuala.

Daca dureaza mai mult de o saptamana pana la programarea unei sesiuni, gandeste-te daca mai poti astepta atat sau daca te vei orienta in alta parte, in functie de gravitatea situatiei tale.

  • Vezi care sunt calificarile academice, diploma si specializarile acelui terapeut. Afla despre cazurile de care s-a ocupat in trecut si despre numarul de ani de experienta in domeniu pe care ii are. Asta ar trebui sa iti ofere o idee despre faptul ca este sau nu potrivit si pentru cazul tau.
  • Mai adreseaza si intrebari despre durata si felul in care se desfasoara sedintele de psihoterapie. Vezi cat de des vor fi programate sesiunile de terapie si cam care este costul acestora. In plus, vorbind cu un specialist de la un cabinet psihoterapie Bucuresti vei afla despre felul in care vede el viata, daca este open minded sau daca iti poate fi de ajutor sau nu.

Dupa ce te-ai informat un pic si ai aflat un cabinet psihoterapie Bucuresti care sa indeplineasca toate cerintele tale, programeaza-te pentru prima sesiune de terapie. Mergi acolo cu mintea deschida si cu speranta ca totul va fi mai bine in viata ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *