De ce mobila de la arta mobilei

Mobila la comanda !

Nu cred ca exista individ care sa nu isi doreasca un camin, o locuinta cat mai confortabila. Desigur ca situatia financiara si economica ne impiedica de multe ori sa facem schimbarile de care avem nevoie in locuinta. Uneori romanii renunta chiar si ani de zile la concedii, pentru a putea sa isi renoveze complet apartamentul sau sa isi achizitioneze o mobila noua in toata casa. Exista insa si nepasatori, care stau cu mobila de pe vremea bunicilor si in casa carora nu gasesti un aer placut, proaspat si nici un spatiu primitor, gata sa te reintorci in vizita. Dar asta e…

Mobila de la “Arta Mobilei”

Intrebarea de astazi e, de ce mobila de la arta mobilei ? Imi prima faza pana sa va pot da raspunsul exact si concins va spun ca si eu mi-am schimbat mobila din camera. Nu am luat mobila de la “Arta Mobilei” deoarece nu m-am gandit la posibilele avantaje pe care le ofera proiectarea cu dimensiuni personalizate a mobilei. Am fost un pic mai conservator, am mers la magazin si am zis “asta e mobila ce o vreau, maine vine masina?” …. Insa daca mi-as lua acum o mobila noua, as alege producatorul “Arta Mobilei” . Si acum va raspund la intrebare… De ce mobila de la arta mobilei ? Pentru ca aveti ocazia ca specialistii sa va proiecteze 3 D mobila astfel incat spatiul sa fie si mai aerisit. Plus ca in discutiile cu producatorul, acesta te sfatuieste gratuit in alegerea materialelor, feroneriei si a culorilor tinandu-se cont de marimea suprafetelor, orientarea cardinala, modul de iluminare, varsta sau personalitatea clientului. Cu alte cuvinte, nu mai mergi la magazinul de la parter si comanzi ceva facut in mii de bucati. Deja consultantul si proiectantul stiu in linii mari ce vor. Sa nu mai vorbim de calitatea materialelor, dar pana la una vorbim de un raport calitate pret.

Eu imi cumpar o mobila pentru 15-20 ani de care insa vreau sa fiu multumit. Asa ca standardul trebuie sa fie cat mai ridicat. In momentul cand facem astfel de achizitii, gen mobila, nu trebuie sa ne zgarcim la pret si nici sa scadem standardele. Caci atunci mobila nu mai e arta, nici locuinta nu mai e atat de primitoare. Momentan mai am in plan sa imi achizitionez un mobiler de birou si un cuier pe hol, insa nu mai fac gresala sa nu aleg o mobila la comanda, proiectata exact pe dimensiunile dorite. Stiu ca in ceea ce priveste mobila comandata online aveti dubii in materie de transport, insa dupa cate stiu eu, ea vine “demontata”, plus ca preturile pentru transport nu sunt asa mari incat sa renuntati a mai achizitiona o mobila de calitate. Alegeti asadar mobila la comanda ! Nu neglijati confortul locuintei, mai ales daca va si permiteti. Eu stiu indivizi care nu si-au mai schimbat mobila tocmai din comoditate si pentru ca era greu sa o duca pana la etajul 5 de exemplu. Alegeti cu incredere “Arta Mobilei” cu proiectare  3 D !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *