De ce sa optezi pentru ventilatoare Ventoxx de la Altecovent pentru locuinta ta

Omul modern isi doreste ca locuinta pe care o are sa fie cat mai confortabila din toate punctele de vedere. Iar aici nu ne referim doar la renovare, la stilu pe care l-a ales, la mobila si decoratiuni, ci in egala masura si la aerul pe care il respira in locuinta. Din cauza faptului ca temperaturile cat si clima s-au schimbat in ultimii ani, tot mai multe persoane se plang de o umiditate excesiva in casa. Aerul uneori devine greu de respirat, iar ventilatoarele clasice nu fac fata.

In plus, daca locuinta este de tip apartament si nu dispune de balcon, hainele sunt uscate de regula in casa, fiind un factor care contribuie si mai mult la umiditatea din casa. De aici pot aparea si problemele de sanatate, care uneori pot fi vitale.

Tocmai de aceea, aerul pe care il respiram in propria locuinta este foarte important. Cu cat este mai calitativ si mai curat, cu atat vom avea parte de si mai mult confort.

Desigur, in momentul de fata vorbim si despre o poluare ce a atins cote maxime, mediul inconjurator fiind sufocat de deseuri, cat si alte elemente ce contribuie la poluare. Tot mai multe legi interzic utilizarea plasticului, mai ales in industria HoReCa. Astfel ca operatorii economici si-au indreptat atentia catre ambalajele biodegradabile fiind prietenoase cu mediul, dar si cu sanatatea noastra.

In ceea ce priveste propria locuinta, putem gasi solutii pentru a respira un aer curat si nepoluat. Tehnologia avanseaza tot mai mult si vine cu solutii care ne ajuta din multe puncte de vedere. Pe piata au aparut ventilatoare Ventoxx, sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura centralizate sau descentralizate si tot felul de produse menite sa contribuie la confortul din locuinta noastra.

Ce sunt ventilatoarele Ventoxx

Ventilatoarele Ventoxx sunt o solutie eficienta si ideala pentru orice locuinta, casa, apartament, hotel, pensiune, casa pasiva si asa mai departe.

In primul rand, acesta elimina excesul de umiditate din incapere. Un lucru extrem de important pentru sanatatea noastra si nu numai. Odata ce umiditatea este la un nivel optim, riscul de aparitie a mucegaiului sau igrasiei este destul de mic. Asta inseamna ca vom respira un aer curat, nepoluat.

Astfel de ventilatoare se pot gasi la Altecovent, un brand de nisa ce vine pe piata cu o gama larga de astfel de produse.

Ventilatoarele Ventoxx au o aerisire automata si duc la economii de energie substantiale datorita recuperarii ce are un randament de pana la 86%. Marele avantaj cu care vine un astfel de ventilator se refera la faptul ca nu mai trebuie deschise ferestrele, fapt pentru care nu va mai exista riscul ca aerul poluat de afara sa mai patrunda in locuinta.

Un alt avantaj pe care il ofera este faptul ca poate fi instalat in orice locuinta, indiferent daca este la faza de constructie sau finalizata.

Pe de alta parte, contribuie si la decorul din locuinta. Astfel de ventilatoare au un design elegant putand fi instalate in orice spatiu din locuinta. Acesta este echipat cu un schimbator de caldura ceramic ce poate acumula caldura aerului evacuat pentru ca temperatura din locuinta sa fie una optima. Asta inseamna ca poate functiona in orice anotimp, indiferent de temperatura de afara. Poti sa vezi si acest articol pentru mai multe detalii.

Uita de mucegai, condens, umiditate sau costuri mari la facturi

Astfel de ventilatoare de la Altecovent vin cu multe beneficii. Odata de in locuinta temperatura este una optima, riscul de aparitie a umezelii, condensului si mucegaiului este destul de mic.

Dupa cum bine stim, mucegaiul este o problema in majoritatea locuintelor unde si umiditatea este crescuta. De aici si calitatea aerului este afectata, fapt pentru care pot aparea probleme respiratorii, raceli, nas infundat, disconfort si chiar astm.

Ceea ce de multe ori nu constientizam este faptul ca poluarea din mediul interior poate fi mai mare decat cea din exterior. Produsele de curatenie din comert contin substante toxice pe care adesea le inhalam. In plus detergentii de rufe, balsamul elimina vapori in aerul din locuinta, mai ales atunci cand hainele le uscam in casa. Acest lucru se poate observa imediat mai ales in sezonul rece cand hainele sunt uscate pe calorifere.

Mai mult decat atat, praful, fumul, aburii din baie si bucatarie, toti acesti factori contribuie la poluarea aerului din locuinta. De cele mai multe ori avem tendinta de a deschide ferestrele pentru a aerisi, insa nu facem decat sa recirculam un aer deja poluat.

Asadar, ventilatoarele Ventoxx elimina aceste probleme. Mai mult decat atat, acestea functioneaza in mod silentios, deci nu va deranja in niciun moment al zilei.

Ce produse mai pot fi achizitionate de la Altecovent

Poate va intrebati de ce produsele de la Altecovent. Ei bine aceasta companie este specializata in comercializarea sistemelor de ventilatie cu recuperare de caldura cat si a ventilatoarelor de baie. Toate aceste produse sunt de la branduri renumite pe piata, de o calitate exceptionala.

Marele avantaj cu care vine echipa de la Altecovent este faptul ca nu se ocupa doar de comercializarea produselor, ci si de montajul acestora. Acest lucru dovedeste faptul ca are experienta in domeniu si vine cu solutii personalizate pentru fiecare client in parte. In plus, ofera si consultanta profesionala pentru cei interesati sa poate alege varianta potrivita pentru ei.

In ceea ce priveste produsele, clientii pot alege in functie de locuinta pe care o au. Spre exemplu, un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura descentralizata este realizat din mai multe unitati ce trebuie montate in toate incaperile din locuinta. Acest sistem este potrivit mai cu seama pentru apartamente.

Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura centralizata este format dintr-o singura unitate ce trebuie montata in podul locuntei sau intr-o camera tehnica. Montajul trebuie facut de catre o firma specializata in domeniu.

Cert este ca in ambele variante aceste sisteme vin cu importante beneficii atat pentru confortul locuintei, cat si pentru sanatatea noastra.

Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala.

Date de contact:

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *