Descopera fotoliul care iti ofera sanatate – Sirius de la Masatto

Nu degeaba se spune ca sanatatea este pretioasa. Iti dai seama de asta abia cand incepi sa ai dureri, sa nu te mai simti bine. Corpul tau consuma din energie cand te confrunti cu diverse dureri. Energie si toleranta pe care nu le vei mai avea disponibile nici sa-i suporti pe cei din jur. Devii irascibil si cu o stare de spirit proasta.

Masajele, terapii cunoscute din cele mai vechi timpuri, au ramas se pare una din abordarile recomandate. Oricand si pentru oricine. In variantele propuse de brandul Masatto masajele sunt o terapie disponibila la o simpla apasare de buton. Cum? Prin prezenta fotoliilor de masaj create, o gama de lux, premium, cu tot ce ti-ai putea dori: sonorizare inclusa, cu sisteme moderne, inteligente, cu functii care mai de care menite sa contribuie impreuna la redarea masajelor cum nu ai mai experimentat niciodata. Toate acestea vor fi setate rapid din telecomanda din dotare; exista de asemenea si o aplicatie de mobil ce iti va permite controlul absolut al setarilor si programelor terapeutice.

Sirius te va incanta!

Un fotoliu masaj Sirius combina sistemul de incalzire cu role performante si astfel maseaza in mod exceptional. Este considerat unul din cele mai sofisticate si complexe tipuri de fotolii de acest gen. Si are cu ce sa impresioneze: sina SL ce sustine coloana foarte bine, sistemul de masaj de tip 3D, perne de aer, incalzire, toate acestea fiind integrate in zone cheie – umeri, brate, gat, picioare.

Sirius este ideal acasa, pentru ca tine loc de terapeut. Este oricand disponibil. Are metode imbatabile pentru ca masajele sa fie savurate, sa aiba rezultate si sa te simti mai destins ca oricand.

Recuperari post operatorii cu Sirius

Datorita functiilor complete si variate pe care fotoliile de masaj de la Masatto le au incorporate, putem vorbi despre efecte benefice multiple ca urmare a terapiilor de acest gen.

Imbunatatirea mobilitatii

Fie ca vorbim despre perioada de recuperare post operatorie sau de rigiditatea musculara, de probleme ce limiteaza mobilitatea, masajele pot compensa. In plus, nu implica niciun efort din partea ta.

Imbunatatirea somnului

Ca urmare a efectelor complexe pe care masajele le au asupra organismului, somnul este si el imbunatatit.

Ameliorarea durerilor incat sa nu mai fie necesare analgezice

Exista o cale scurta pana la obisnuinta, daca nu chiar dependenta de analgezice care ar urma sa combata durerile de spate. Poti gasi o alternativa in acest sens in masaje.

Afla mai multe despre Sirius, preturi si nu numai, din pagina masatto.ro si nu te sfii sa ceri si consiliere. Este gratuita si te va ajuta sa intelegi de ce fotoliu de masaj Sirius ti se potriveste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *