Despre emisiunile mondene

Romanii sunt un popor sarac, care mananca alimente de slabe calitate, romanii muncesc mult si sunt prost platiti, marea majoritate a romanilor au 8-10-12 clase si au nevoie de un divertisment de slaba calitate, de emisiunile mondene mult criticate pentru a se relaxa si pentru a putea visa la ceva mai bun decat propria lor situatie. Desigur ca emisiunile mondene nu sunt un izvor de cultura, nu sunt emisiunile de pe TVR CULTURAL ci mai degraba sunt niste banalitati  semi – regizate al caror subiecte se invart in jurul banilor, sexului, vietii si mortii.

Pana la urma, nu vreau sa cred asta, dar cred ca exista si o semi – conspiratie in jurul acestor emisiuni mondene. Foarte usor, printr-o simpla sedinta, marea majoritate a emisiunilor mondene gen, La Maruta, Acces Direct, Teo Show, WoWBiz, Un Show Pacatos, CanCan Tv si probabil ca lista poate continua, ar fi putut fi cenzurate de Consiliul National Al Audiovizualului, in sensul ca ar putea fi obligate sa respecte niste norme mult mai stricte ca acum, care ar putea inevita determina schimbarea continutului lor.

Continutul emisiunilor mondene si a siteurilor de monden e unul grobian, insa marele avantaj al democratiei e ca nimeni nu te obliga sa te uiti la emisiuni mondene si sa vezi ca Leo de la Strehaia sau Ioana Tufaru au o viata personala pe care o fac publica la televizor. Regele senzationalului, Dan Diaconescu care din pacate pentru el a sfarsit in puscarie, cel putin pentru o perioada, isi asuma sincer faptul ca, continutul emisiunilor sale promoveaza non-valori si subiecte senzationale poate inventate.

Repet, exista emisiuni mondene pentru ca, continutul lor e usor de digerat de catre popor, iar cei care cumpara reclama in cadrul emisiunilor nu par deranjati de continutul de slaba calitate, ba chiar irelevant uneori. Cred ca e un interes enorm ca in Romania sa existe emisiuni mondene si stiri mondene care sa mai distraga populatia de la saracia de zi cu zi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *