Distractie cu hobby-uri ciudate

Hmm…stiu la ce va ganditi cand spun distractie pe bani putini. Va ganditi probabil ca sunt un zgarcit, ori un student care mananca covrigi cu lapte. Insa sunt un om roman care vrea sa se distreze pe bani putini. Totusi pe langa iesi din cluburi, restaurante, diferite localuri, mai exista ceea ce se cheama pasiuni, hobby-uri. Exista la nivel global, multe venite din SUA tot felul de hobby-uri ciudate.

Sapunuri scluptate

Acesta e o pasiune care aduce oarecum cu arta, caci necesita un set de instrumente speciale, folosite si la sculptarea fructelor, de exemplu. Sapunurile sculptate trebuie cu atentie pentru ca modelul sa nu se deterioreze ulterior.

Hikaru Dorodango

Hikaru Dorodango este denumirea un hobby ciudat dar la fel de primitiv. Se realizeaza o minge de noroi, se scote apa din ea, apoi se acopera cu boabe fine si se modeleaza pentru a o transforma intr-o sfera lucioasa. Totul este indejuns de bizar pentru a deveni un hobby.

Colecționarul de pastile Ecstasy

Desigur ca doar un olandez  poate avea un hobby legat de substante interzise. Acesta colecționeaza, sal cel putina colectiona pastile de Ecstasy de toate culorile si de toate formele, exact ca pe niste gume de mestecat. Acesta detine 2.400 de bucăți adunate din toată lumea. Se presupune ca colectia a fost mult mai valoaroasa decât ar putea crede un necunoscător, dar in anul 2009 i-a fost furată întreaga colecție. Olandezul colectionar de pastile de ecstasy a raportat furtul la politie, cu riscul de a fi arestat. Pana la urma furtul tot furt se numeste, chiar daca prietenii raman in pana de pastile la cate o petrecere.

Omul care face pe mortul

Se poate spune ca cel mai ciudat hobby din lume il are Chuck Lamb, un barbat din SUA, de 47 de ani. Acestuia ii place sa facă pe mortul, doarece nu a intrat la o școală de teatru.  A inceput să fie obsedat de a juca rolul mortului in viata de zi cu zi, se aseaza in pozitii demne de un mort,  cu topoare înfipte în cap, spanzurat, plin de sânge etc. Pana una alta speram sa nu se sinucida !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *