Eco Drill – experti in foraje de medie si mare adancime

Exista situatii in care oamenii se muta in case construite unde nu exista posibilitatea de a avea acces la reteaua de apa. Fara apa nu prea ai ce sa faci, asa ca solutia optima in acest caz este construirea unui put. Fantanile nu sunt o sursa inepuizabila de apa, sunt facute destul de aproape de suprafata si au posibilitatea de a seca. In plus, solul mai apropiat de suprafata este mult mai contaminat cu diverse substante, deci acea apa nu este o varianta ideala pentru consum. Un put elimina ambele probleme. Fiindca adancimea sa este mult mai mare, apa este filtrata cu un nivel de contaminare ce tinde spre zero. Experti in realizarea acestor puturi sunt cei de la Eco Drill, care se deplaseaza oriunde in tara, indiferent de anotimp.

Despre putul de mare adancime

Acestia s-au specializat pe doua tehnici de foraj profesional, cel hidraulic rotativ cu circulatie de fluid si cel uscat cu ciocan de fund. Fiecare proiect este diferit, iar pretul difera la fiecare in parte. Asta pentru ca lucrarea depinde de zona, de litologia solului, de diametrul tubulaturii si de sistemul de foraj folosit. Sistemul cu ciocan de fund se utilizeaza in soluri de deal si de munte, care sunt dure sau semi-dure, deci in zone precum Brasov, Tulcea, Constanta, Maramures, Neamt si asa mai departe.

Primul sistem, care este de fapt si mai complex si mai putin utilizat in tara noastra este utilizat in principal in soluri medii sau moi, formate din argile, pietris, nisip. Astfel de zone se intalnesc de obicei in Bucuresti, Vrancea, Braila, Galati, Satu-Mare.

Echipa de la Eco Drill iti poate face o oferta daca ii contactezi. Sunt profesionisti si executa forajele cu maxima precizie utilizand materiale de calitate inalta si echipamente performante, iar forajul va fi durabil, rezistent si calitativ realizat. Se va folosi tubluatura din otel pentru a stabili gaura, iar odata finalizata lucrarea aceasta poate ramane definitiv in pamant sau se poate inlocui cu una din PVC.

Afla mai multe despre serviciile oferite de aceasta echipa din pagina oficiala www.ecodrillforaje.ro.

Contact:

0749.861.105

office@ecodrillforaje.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *