Eleganta si caldura unui mobilier din lemn masiv

Mobilier Bucuresti  din lemn masiv

mobiclas-logoMobiclass imbina atat clasicul cat si modernul, prin mobilierul realizat din lemn masiv, clientii au la dispozitie atat mobilier realizat intr-un mod sobru, elegant, clasic. Insa tot din lemn masiv Mobiclass realizeaza un mobilier modern extrem de frumos si minimalist,in culori precum alb sau gri ! Tot mobilierul mobiclass este gandit si proiectat ca sa nu incarce prea mult atmosfera camerei  cu detalii nesemificative, astfel incat am putea spune ca mobiclass a reusit sa transforme mobilierul clasic, sa il adapteze la cerintele si nevoile moderne de spatiu, aerisire, utilitate.

Mobilier-ul Mobiclass e pentru casa visurilor

mobilier lemn masivPana la urma mobiclass inseamna defapt echilibrul dintre clasic si modern, garantia unui mobilier trainic, asa cum este cel din lemn masiv, stejar de exemplu, mobilier realizat pana la urma la comanda, iar tot la comanda se aleg finisajele, in speta finisaje patinate, finisaje standard, finisaje opace ori finisaje antichizate. Ceea ce inseamna ca mobilierul dumneavoastra capata exact finisajul dorit si astfel  puteti  avea garantia unui mobilier modern insa cu rezistenta celui din lemn masiv, precum stejar, fag !

Ceea ce e iarasi incantator e faptul ca mobilierul e produs in Romania, de o firma romaneasca extrem de serioasa, din lemn romanesc, caruia astfel ii dam un plus de valoare dar si de prestanta. Simplu spus,  mobiclass face ceea ce putin fac in capitalismul actual, adica creeaza si supravietuieste prin creativitate si creearea unui mobilier de inalta calitate care transforma camerele unor romani in oaze de liniste si de relaxare. Iar lemnul masiv, prelucrat in mobilier in conditii moderene, cu design la granita dintre clasic si modern, acolo unde intalnim cuvantul bun gust si eleganta, e total diferit fata de un mobilier masiv de acum 30 ani, in sensul  bun al trecerii timpului. O casa ori un apartament mobiliat de pe www.mobiclas.com nu poate decat sa creeze o atmosfera primitoare, dar care in acelasi timp are un mobilier care are exact functiile necesare. Insa  desigur, totul este diferit in materie de calitate, prestanta, mirosul proaspat al lemnului…

Mobilier –ul din lemn masiv Mobiclass costa o avere ?

oglinda-1015t-0

In nici un caz mobilierul din lemn masiv de la Mobiclass Bucuresti pe care il gasiti pe www.mobiclas.com nu  vine pe piata cu preturi inaccesibile. Desigur ca orice produs de inalta calitate costa, insa nu e ceea ce va inchipuiti acum voi cei care cititi acest articol. Va spun ca sa va faceti o idee, cred ca o casa normala se poate mobila in 1 – 2 ani de economisire daca sunteti o persoana normala ca venit si cheltuieli. Iar totusi sa nu uitam ca mobila si mai ales mobilierul acesta de care va vorbesc  nu se schimba la fel ca mobilierele din anii 90’, daca ati prins subtilitatea… Iar desigur, pentru alte persoane nu necesita deloc economisire. Ideea e sa iti doresti un mobilier din lemn masiv modern si mai important sa il pretuiesti la adevarata lui valoare.

Personal am mobilier din lemn masiv de acum 30 ani insa e foarte bine intretinut. Dar imi doresc normal un mobilier de la www.mobiclas.com. Pentru cei care de exemplu nu sunt adeptii unei investitii in mobilier de exemplu, trebuie sa va reamintesc ca toti dormim 8 ore pe zi, iar nu mai spun ca ne incepem ziua servind cafeaua de dimineata in bucatarie ori sufragerie. Astfel ca, achizitia necesita economii, insa la final satisfactia sunt convins ca e pe masura. Stiu foarte multe persoane care au preferat sa mearga intr-un concediu exotic in timp ce si-au neglijat si mobilierul, confortul locuintei, renovarea acesteia.

Mobilier –ul din lemn masiv un cadou excelent

pat-matrimonial-3002-a-0Imi aduc aminte ca ai mei au primit mobilierul actual, inclusiv portelanuri, servicii de farfurii etc. ca si dar de nunta din partea bunicului meu, care datorita firii de mester popular, a iubit mereu lemnul. Desigur ca si acum in ziua de astazi cred ca se mai practica asemenea cadouri, insa sunt convins ca din ce in ce mai rar. Ceea ce vreau eu sa subliniez eu e ca mobilierul din lemn masiv de la www.mobiclas.com dainuie in timp. In general lemnul masiv se diferentiaza de celalte materiale prin rezistenta lui in timp si mai ales daca este bine intretinut. Eu zilnic imi sterg cu un anumit produs ce hidrateaza lemnul dulapul din lemn masiv pe care il am in camera, la fel si biroul meu elegant, la care nu as renunta pentru nimic in lume si care a fost in trecut al tatei. Astfel va spun dragi cititori ca la fel poate ca si amintirile un mobilier in genul Mobiclass iti face viata mai frumoasa, o incarca uneori de eleganta, stabilitate si mai ales, primul lucru care il inveti este sa pretuiesti cum ar zice bunicul „o lucratura de calitate”. Recomand asadar cu toata bucuria mobilierul din lemn masiv de la www.mobiclas.com !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *