Esti pasionat de arta? Iata care este galeria ce accepta plata cu monede virtuale

Se pare ca lucrurile evolueaza mult mai repede fata de cum multi dintre noi se asteapta. Daca esti pasionat de arta specifica diverselor obiecte de lux, atunci cu siguranta ai auzit despre galeria de arta plastica infiintata de Dadiani Eleesa, alaturi de alti pioneri, ce accepta tranzactiile cu monede virtuale.

De ce este aceasta galerie atat de populara? A ajuns sa ocupe topurile la nivel de stiri criptomonede tocmai deschiderii atat de mari fata de zona crypto. Varietatea monedelor acceptate face publicul cu atat mai interesat de bunurile de lux disponibile. Intra in lista acestora Bitcoinul, Ethereum, Ripple, Litecoin, dar si NEM sau Dash.

Tranzactii in lumea artei prin criptomonede

Despre Dadani Fine ART merita mentionat faptul ca detine propriul simbol de token – ART. Incepand cu anul anterior, exista o platforma ce permite celor interesati schimbarea monedelor virtuale in active reale, respectiv in bijuterii, obiecte rare de arta, dar si lingouri, masini de colectie, iahturi, pietre pretioase, etc.

Dovada ca exista interes din partea publicului o reprezinta o tranzactie realizata recent de catre un chinez, acesta investind in patru masini de Formula 1. Plata a fost realizata prin monede Litecoin si a fost efecuata prin Dadiani Syndicate – calea prin care valorile digitale pot fi transformate in bunuri reale.

In conditiile in care doresti sa iti imbogatesti cultura cu privire la arta intr-o maniera inedita, ai posibilitatea de a citi o lucrare ce a facut senzatie in randul pasionatilor. Este vorba despre 14 scaune electrice mici, semnata de Andy Warhol. Aceasta este considerata o capodopera, valoarea sa fiind estimata la 5 miliarde de dolari. Desigur, achizitia acesteia se realizeaza prin tokens precum Bitcoin, Ethereum sau ART.

Referitor insa la diversele tranzactii ce se pot realiza cu ajutorul criptomonedelor, un lucru este cert si anume ca fluctuatiile deseori extreme pot fi problematice in cazul vanzatorilor. In functie de acestea, profitul se poate pierde imediat pe o anumita vanzare, dar totodata si castigurile pot fi deosebite in functie de valorile monedelor.

A fost sesizat acest aspect si de un crypto broker american – Elizabeth White. Potrivit acesteia, exista un numar tot mai insemnat de clienti ai galeriei in zona asiatica. Este locul in care investitiile de Bitcoin sunt in crestere si sigur acestea au reprezentat boom-ul pe piata in 2017. Posesorii monedelor virtuale cauta sa faca investitii cu ele, iar obiectele de arta reprezinta un subiect de interes pentru acestia, avand in vedere faptul ca valoarea lor creste in timp.

In cazul in care am reusit sa iti captez atentia prin noutatile ce vizeaza lumea crypto, poti citi zilnic stiri criptomonede interesante pe criptomonitor.ro. Pe aceasta platforma gasesti subiecte din cele care atrag atentia pasionatilor, a celor care au descoperit si au intrat in lumea crypto.

Tot aici poti urmari date reale cu privire la modul in care evolueaza monede virtuale de interes, despre cum si cat creste valoarea acestora, dar si alte informatii care iti pot fi de folos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *