Femei frumoase sus pe toc

E vorba aia provocatoare romaneasca pe care o auzi uneori prin cluburi si care suna cam asa… Fetele bune ajung in rai, iar fetele rele…unde vor ele. Iar fie vorba intre noi, intraznela e una dintre calitatile care pot ajuta o fata sa supravietuiasca in Romania, sa faca si facultate si sa traiasca independent. Desigur ca nu toate fetele din Romania sunt capabile fizic si psihic sa faca videochat, chiar daca sunt niste femei frumoase si gingaje, a caror munca intr-un studio de videochat ar fi extrem de apreciata financiar.

Romania e o tara plina de femei frumoase, in toate statiile de autobuz, prin camine studentesti si campusuri gasesti fete extrem de frumoase si de inteligente care sunt oarecum presate de griji financiare si care ar face orice pentru a-si continua studiile universitare si pentru a duce o viata decenenta si independenta. Videochatul e o profesie as zice eu, e o combinatie dintre hostess si modelling, care desi nu pare la prima vedere, e extrem de banoasa si mai ales sigura. Exista studiouri de videochat, unul dintre ele e Charm Studios care functioneaza pe un set de reguli si pe niste obligatii clare, stabilite inainte.

Dar in general sa nu confundati videochatul cu piata sexului nereglementata si aflata oarecum in zona gri a legii. Videochatul e legal din toate punctelle de vedere, inclusiv din punct de vedere a platii taxelor. Totul se face in mod transparent si nu o sa auziti niciodata de fete care fac videochat si care sunt obligate sa faca show-uri in care nu fac ceea ce vor cu adevarat.

Exista si in videochat anumite nise si anumite aptitudini care sunt remunerate in concordanta cu munca prestata in show-urile erotice. Sa nu aveti fetelor impresia ca frumusetea asigura de exemplu succesul. Pana la urma in videochat e vorba atat de munca, dar si de un managment al timpului, al frumusetii tale plus alte reguli si lucruri pe care Charm Studios sau orice alt studio de videochat vi le poate spune. Deci pana la urma in videochat, totul tine si de inteligenta nu doar de frumusete. Iar sfatul meu prietenesc pentru fetele frumoase si dornice de a incepe munca la un studio, e sa studieze cat mai bine piata si nisa pe care vor sa mearga in show-urile lor eroice si mai ales sa inteleaga cu adevarat ceea ce presupune munca de model intr-un studio de livechat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *