Geanta galbena de la Zevo, vedeta tinutelor tale in aceasta toamna

Cand te gandesti ce geanta sa asortezi tinutelor tale, mai ales acum in sezonul rece, ai tendinta de a nominaliza automat pe cea neagra, maro cel mult. Este mai  usor sa asortezi o non culoare sau o nuanta inchisa la orice altceva. Totusi, geanta merita sa fie ea insasi un element vedeta. Ce ai spune de una glabena? Zevo are propuneri chic in acest sens.

Geanta galbena – spune da acestei accesorizari

Cand vine vorba de genti galbene un astfel de ton de culoare inveseleste automat orice tinuta. Paradoxal, chiar daca sezonul toamna-iarna este mai sobru, asta nu inseamna ca tu trebuie sa te rezumi la o accesorizare pe masura. Poti opta pentru o pata de culoare, iar aceasta sa fie geanta galbena!

Trebuie spus ca o astfel de geanta va fi numaidecat in vizorul celor din jur. Iese in evidenta prin insasi culoarea sa. Nu va fi un deranj cromatic, atat timp cat nu vei crea contraste suparatoare. Poti combina galbenul cu nuante de pastel, cu tonuri de alb, gri, negru, verde sau albastru. Mai mult decat atat, un efect deosebit poate fi creat daca adaugi o geanta galbena la o tinuta all black. De altfel in acest mod vei evidentia geanta in  mod natural, fara prea mult efort.

Geanta galbena o gasesti la Zevo

Zevo, magazin fizic si online de genti din piele naturala, iti pune la dispozitie genti diverse ca forma si stil. La fiecare model ai, de cele mai multe ori, si variante diverse din punct de vedere cromatic. O geanta galbena o poti alege din sirul celor expuse in cadrul paginii online – zevo.ro.

Bella spre exemplu, este un model de geanta versatila, perfecta pentru tinutele de zi, streetwear. Este feminina, chic, de dimensiuni medii, pe care o poti purta si la cizme, dar si cu tinute la care asociezi botine si o rochie spre exemplu. Galbenul viu va fi fix ce trebuie sa iesi in evidenta.

De ce sa alegi o geanta galbena

Este desigur o alegere atipica. Tocmai aici ai un mare plus de castigat. Mai ales daca iti place sa ai tinute vesele si in tonuri vii, galben nu trebuie sa itilipseasca. In zilele cetoase si geroase te confunzi usor cu decorul cand porti ceva anost si inchis la culoare.

Alege galben daca:

Te simti inspirata de o culoare placuta, asemenea soarelui.

Iti place sa fii admirata oricand si sa intorci priviri in urma ta.

Investesti in accesorizare unica, precum este o geanta.

Contact Zevo

www.zevo.ro

0742222957

office@zevo.ro

Magazin ZEVO Calea Dorobanti, 55-57, sector 1, Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *