Ghid complet de alegere a unui salon de infrumusetare

De regula, femeia moderna doreste sa gaseasca un salon de infrumusetare care sa ii puna la dispozitie un pachet complet de servicii, astfel incat sa bifeze printr-o singura vizita rasfatul intregului corp. Se doreste astfel  identificarea unui salon care sa aiba grija in intregime de clienta, sa o puna pe un piedestal si sa ii ofere imbuntatatiri vizibile din cap pana-n picioare, ce nu pot fi trecute cu vederea. Ce urmeaza poate fi anticipat cu usurinta – clienta va deveni fidela salonului in cauza si va reveni cu regularitate, ori de cate ori va fi necesar.

In acelasi timp, nimic nu se poate compara cu dezamagirea resimtita atunci iesi pe usa unui salon, iar rezultatele pe care le asteptai nu se apropie catusi de putin cu ceea ce vezi in oglinda. Intrucat atunci cand vine vorba de tine nu exista loc de compromis, va trebui sa reiei cautarile si data aceasta sa faci o selectie mult mai riguroasa. Vei elimina situatiile neplacute atunci cand alegi un salon de infrumusetare tinand cont de urmatoare aspecte:

Locatia

Va avea o bulina alba in plus salonul de infrumusetare situat in apropierea casei tale, a serviciului, sau in drumul catre acestea. Este inutil sa astepti minute in sir in trafic doar pentru a-ti onora programarea la salonul de infrumusetare. La salon mergi pentru relaxare, relaxare care poate fi compromisa atunci cand la intoarcere permiti stresului din trafic sa te domine.

De exemplu, in cazul in care locuiesti in Bucuresti, vei putea alege unul dintre cele doua saloane de scortisoara, in functie de zona in care locuiesti. Astfel, in cazul in care stai in sectorul 2 al capitalei vei putea alege Cinnamon Salon din str. Tunari nr.6, respectiv Bd Ferdinand I nr. 166. Desigur, aceste locatii reprezinta alternativa ideala si pentru acele momente in care ai fost invitata la un eveniment special in Bucuresti si nu risti sa ajungi pe mainile unor neprofesionisti. Astfel, fa-ti din timp o programare si vei avea garantia unei imagini de invidiat.

Ce servicii pun la dispozitie?

In afara de serviciile normale de make-up, coafat, manichiura, pedichiura, unele saloane ofera si alt gen de servicii, precum diverse proceduri de remodelare corporala non invazive, anumite tipuri de masaj, terapii pentru corp si fata pe baza de oxigen etc.

De asemenea, epilatul este vazut in unele saloane drept un serviciu destinat exclusiv doamnelor, insa de ce sa nu beneficieze si reprezentantii masculini de el? Este cazul soloanelor de scortisoara care se adreseaza in egala masura si barbatilor, singura diferenta fiind cea a preturilor. Intrucat suprafata de epilat este mai mare in cazul domnilor, preturile sunt usor mai ridicate. Tot la Cinnamon Salon se poate opta pentru un abonament, aceasta fiind de altfel si varianta mai ieftina. In functie de ceea ce te intereseaza, vei alege si pachetul de servicii necesar.

De asemenea, este posibil sa iti placa anumite produse folosite in timpul sedintei de rasfat. Mai mult ca sigur iti vei dori sa il detii acasa, astfel ca unele saloane ofera posibilitatea de a achizitiona produse de ingrijire profesioniste. E altceva cand ai testat produsul pe pielea ta si esti sigura ca investesti in ceva de calitate, decat sa cumperi unele laudate sau promovate pe internet, fara a avea nicio garantie ca sunt eficiente.

Personalul

Un salon de infrumusetare de incredere este cel al carui personal detine experienta in domeniu, alaturi de pregatirea necesara. Acesta trebuie sa te intampine cu amabilitate si caldura, iar in afara de serviciile oferite la salon, trebuie sa iti ofere sfaturi pretioase pentru a mentine si bucura de rezultate cat mai mult timp.

De asemenea, salonul profesional este acela bine pus la punct, dotat cu aparatura necesara si compartimentat corespunzator, in functie de procedurile efectuate.

Preturile cerute

Aici totul tine de cat esti dispus sa investesti in frumusetea si sanatatea ta. Din fericire, exista saloane cu preturi care se pliaza pe toate buzunarele. Costurile nu reflecta insa de fiecare data calitatea serviciilor. Poti pleca dezamagita de la un salon de renume, dar si foarte satisfacuta de la un simplu salon de cartier.

Nu in ultimul rand, verifica recenziile salonului pe care l-ai ochit. Acestea nu mint niciodata, nu sunt altceva decat parerile unor oameni care au testat serviciile acestuia. Ele te vor ajuta sa alegi in cunostinta de cauza. Recomandarea mea ramane aceeasi – Cinnamon Salon – despre care poti afla mai multe accesand site-ul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *