Go To GlobalCar – inchirieri masini Otopeni si Baneasa

Daca esti sofer este imposibil sa nu ai nevoie sa inchiriezi vreodata o masina. Uneori masina personala nu este destul de spatioasa pentru familie sau bagaje cand pleci intr-o calatorie, poate este second hand si nu te increzi in ea la drum lung sau poate aterizezi intr-un oras si ai nevoie de o masina cu care sa te deplasezi cat timp stai acolo. Motive de inchiriere a unei masini sunt multe. Daca vreodata calatoresti cu avionul si aterizezi in Bucuresti, atunci agentia Go To GlobalCar te asteapta cu servicii de inchirieri masini Otopeni si Baneasa.

Inchirieri masini Otopeni sau Baneasa

Daca vii in interes de serviciu sau intr-o calatorie in capitala si aterizezi pe oricare dintre cele doua aeroporturi, apeleaza cu incredere la Go To GlobalCar. Acestia ofera servicii de inchiriere masini Otopeni, deci masina te va astepta, gata de a fi condusa, fiindca ei ti-o aduc cu rezervorul plin.

Cu siguranta nu ai timp de pierdut ca sa astepti dupa autobuze si nici nu vrei sa arunci banii aiurea pe taxiuri. Asa ca o masina inchiriata iti economiseste timp, bani si energie si in plus conduci in confort optim, fara sa stai ingramadit ca o sardina in conserva. Cei de la Go To GlobalCar ofera servicii de inchiriere atat intern, cat si extern, iar flota lor de masini este noua, constant intretinuta, formata din masini de clasa economica pana la premium, mici, medii, de lux, suv-uri sau limuzine. Masinile au toate dotarile standard pentru ca deplasarile tale sa fie cat mai confortabile.

Alte avantaje de inchiriere

Cu cat perioada de inchiriere este mai lunga, cu atat pretul este mai mic. Masinile de la Go To GlobalCar pot fi inchiriate fara limita de kilometri si cu toate taxele incluse. Singurul lucru de care trebuie sa-ti faci tu griji este alimentarea. In plus masinile au Full CASCO, un lucru ce iti ofera mai multa siguranta atunci cand te urci la volan.

Si de cate ori nu ai putut inchiria o masina de la alte agentii fiindca trebuia sa-ti iei in calatorii si patrupedul iubit? Usa este larg deschisa iubitorilor de animale la Go To GlobalCar, fiindca masinile lor sunt pet friendly.

Descopera pe goto-globalcar.ro modelele de masini disponibile si tarifele percepute pe zi. Ai detalii despre masina la fiecare in parte astfel incat sa faci alegerea ideala. Plimba-te oriunde si oricat vrei, cu Go To Globalcar.

Contact:

office@goto-globalcar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *