Incalzeste-ti casa cu o centrala pe peleti de la Bricolaj Market

In plin proces de constructie a unei case oamenii se gandesc ce sistem de incalzire sa isi instaleze acasa. Tot mai mult observam o ascendenta a alegerilor mai ecologice, iar o centrala pe peleti reprezinta o solutie optima de incalzire si nu afecteaza mediul precum alte tipuri de sisteme. Ai anumite avantaje cand alegi o astfel de centrala, iar pe cea ideala o poti comanda de la Bricolaj Market.

Principalele motive pentru care sa alegi o centrala pe peleti

Cand vine vorba de cazane pe peleti sau centrale, acestea ofera un grad ridicat de performanta si confort. Investitia initiala poate fi mai mare, insa costurile se atenueaza in timp. Iata avantajele unei centrale pe peleti:

  • folosesti resurse mai putine decat o centrala pe lemne, iar arderea este eficienta, deci faci economie financiara.
  • folosesti combustibil ecologic, peletii fiind compusi din rumegus si alte resturi lemnoase. Fiind biologici si biodegradabili, sunt eco friendly, iar nivelul de dioxid de carbon este infim. Cenusa rezultata din arderea lor poate fi utilizata ca si ingrasamant pentru plante.
  • este solutia ideala daca locuinta nu este racordata la reteaua de gaz.
  • peletii ofera o eficienta calorica mai inalta fata de alte tipuri de combustibili, iar dupa numai cateva sezoane investitia se amortizeaza si tu ai parte de incalzire mai economica fata de alte tipuri de centrale.
  • efort minim, confort maxim. O astfel de centrala are sistem electronic integrat, deci va functiona optim in functie de parametrii pe care tu ii setezi. Cele ce au o camera de alimentare mai mare trebuie realimentate cu peleti o data pe saptamana.
  • sacii de peleti sunt mai usor de manipulat si depozitat, fata de aproximativ aceeasi cantitate de lemne. Spatiul ocupat este mult mai mic.

Centrala pe peleti Fornello

Regasesti pe site o varietate de modele de centrale Fornello, Ferroli, ATLAS PelleTech si altele. Centralele au incorporate tehnologii care aduc o performanta inalta. Se poate seta temperatura constanta care sa fie in intreaga casa. Poti chiar si programa centrala saptamanal din panoul de comanda, alegand cand sa se opreasca sau cand sa functioneze la o putere mai scazuta. Design-urile centralelor sunt moderne, compacte si ai mai multe variante de culori dintre care poti alege. O astfel de centrala dispune si de telecomanda, facand astfel posibila controlarea ei de la distanta si se poate conecta si la termostat. Modelele mai moderne au chiar si un algoritm de modulare care scade automat cantitatea de peleti atunci cand centrala ajunge la temperatura dorita. Intretinerea si curatarea acestora este usoara, iar unele dintre ele au chiar si curatare automata, deci cenusa nu mai trebuie indepartata de pe arzator sau suportul acestuia.

Peletii sunt ideal de cumparat in sezonul primavara-vara fiindca de obicei pretul acestora este cu 30% mai mic. Alege o centrala pe peleti daca vrei sa ai un sistem ecologic si performant de incalzire, care in viitor iti aduce economii financiare lunare. Pentru a vizualiza modelele disponibile acceseaza www.bricolajmarket.ro.

Contact:

0738851885

0722515566

0721339889

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *