Iti incerci norocul cu piesele auto de la dezmembrari? Mergi la sigur cu piesele de la Cupola Speed

Intretinerea unei masini este o adevarata nebunie. Parca ai trai intr-un carusel al emotiilor. Cand nu e una, e alta, masina second hand cere mereu investitie. Iata un motiv bine intemeiat sa cautati piese auto in centrele de dezmembrari.

Problema este ca astfel de locatii sunt uneori aglomerate, cu un haos total: multe masini aduse, valorificate incat sa fie utilizate toate piesele posibile, insa organizarea lipseste cu desavarsire. Unii aleg sa nu comercializeze piese mici, asadar cauta doar clienti disponibili sa cumpere tot ce e posibil de la acel model auto. Sau sunt cei care vand orice piesa posibil valorificata de la dezmembrarile efectuate. Insa totul e la risc.

Cupola Speed sau cum sa mergi la sigur cu ceea ce cumperi

Daca esti in cautare de piese auto provenite de la dezmembrari ar fi bine sa cauti Cupola Speed, un centru de dezmembrari Suceava. Iata de ce este avantajos sa cumperi de aici:

  • Ai garantia ca iti sunt returnati banii, in cazul in care constati ca piesa in cauza nu iti este necesara si decizi sa ii faci retur.
  • Livrare rapida. Duci masina in service, mecanicul face constatarile si tu stai cu masina pe dreapta pana cand gasesti si comanzi piesa necesara? Ai transport rapid, livrare pana la 48 de ore la Cupola Speed.
  • Garantie si factura. Adica totul este transparent si ai parte de garantie pentru achizitie.

In plus, poti comanda si online, din pagina oficiala, Dezmembrarisuceava.ro. Cu filtrele active din pagina iti va fi usor sa treci cu ochii peste toate optiunile disponibile. Ai aici piese auto pentru mai toate marcile auto despre care ai auzit. Poti cumpara de la jante la accesorii, de la punte la sistem audio, elemente de interior sau parti ale sistemului de racire si nu numai.

Ce gasesti intr-un astfel de magazin de piese auto nu se compara cu stocul din magazinele clasice. In sensul in care nu ai asa mare varietate. Insa piesele sunt originale, sunt potrivite masinii tale si inca nu isi arata uzura. Deci sunt functionale si verificate. Iar costurile implicate sunt mai rentabile.

Poti de asemenea cauta in functie de un model auto anume si de la aceasta sa preiei acele piese de interes pentru tine. Vezi detalii in acest sens in pagina dezmemebrarisuceava.ro la sectiunea masini dezmembrate.

Contact:

cupolaspeed@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *