Lucky Studio iti ofera un job asa cum ai visat mereu !

model-videochat

Cum ar fi să ai jobul la care poţi veni mereu când vrei, la care să-ţi faci propriul program şi la care să câştigi atât de mult cât vrei? Chiar mai mult, cum ar fi să lucrezi în lux în timp ce te distrezi, iar taxele să nu mai fie grija ta? Perfect, ştiu! Aşa este jobul meu la Lucky Studio. Încă de când m-am angajat aici, simt că trăiesc un vis.

Înainte de a mă angaja în acest studio de videochat din Iaşi, m-am interest pe site-ul oficial al lor şi pe forumul Lucky Studio pentru mai multe informaţii. Am fost mereu mai precaută, de aceea am făcut asta. Însă totul a fost impecabil, atât pe site, cât şi pe forumul Lucky Studio.

Când am văzut că nu am niciun motiv de îngrijorare, am decis că este mai bine să simt toate aceste experienţe pe propria piele. Mi-am luat inima în dinţi şi m-am angajat la Lucky Studio acum un an, iar în ziua de astăzi mă aflu tot aici. De ce, te întrebi? Pentru că nicăieri nu mai obţin lunar peste 7.000 de lei distrându-mă.

Legalitate şi venituri de milioane în videochat!

videochat-iasi-Lucky-Studio

Sunt multe motive pentru care am câştiguri atât de bune în videochatul de la Lucky Studio. Cele mai bune motive sunt chiar serviciile pe care Lucky Studio mi le-a garantat prin intermediul contractului de angajare. La acest contract, mi s-a oferit un bonus de angajare de 13.480 de lei, bonus care m-a ajutat mult.

Desigur, dacă nu ar fi fost totul legal la Lucky Studio, nu cred că aş fi câştigat la fel. Fiindcă Lucky Studio merge cot la cot cu legea, pot să lucrez în linişte şi cu ajutorul celor de la studio eu câştig mii şi mii de lei.

Totul este foarte simplu! Am ales un sistem de plată la zi, în loc de salariul garantat de 4.500 de lei. La acest sistem, am dorit să lucrez pe tura de noapte, pentru că mi-am ales singură programul. Aşadar, am început munca la Lucky Studio iar cu ajutorul trainerelor de aici şi make-up artistelor, am avut un început cu brio.

Lucky Studio mi-a arătat cât de profesionist este chiar din prima clipă, când mi-a pus la dispoziţie o întreagă echipă care s-a ocupat de mine. În fiecare zi, make-up artistele mă aranjau pentru muncă şi mă făceau cât mai frumoasă. Domnişoarele fotograf îmi făceau fotografii, iar trainerele mă învăţau totul despre videochat. Cum să nu câştig zilnic peste 300 de lei în acest caz?

Transport şi cazare gratuite!

Ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, pe lângă venitul lunar de peste 6.000 de lei şi bonusurile peste 300 de lei, Lucky Studio mi-a mai garantat şi transportul. În fiecare zi, o şoferiţă vine şi mă conduce la studio şi apoi acasă. Ca să nu mai spun că mi s-a oferit chiar şi cazare în vila Lucky Studio! Oare mai există asemenea angajator în România ?

7 thoughts on “Lucky Studio iti ofera un job asa cum ai visat mereu !

  1. – Asta a fost şi problema mea dintotdeauna. Detestam mijloacele de transport îngrămădite. Şi când m-am angajat la Lucky Studio am putut să-mi cumpăr o maşină chiar în primele 7 luni de muncă.

  2. Cât de mult pot să obţin din videochat într-o zi? Chiar sunt fete care câştigă 800 de lei sau sunt doar numere?

  3. –La noi sunt fete care câştigă şi peste 1.000 de lei! Desigur, ele sunt mai vechi la studio şi muncesc mult, dar oricine poate să se autodepăşească aici!

  4. Este foarte uşor să te îmbogăţeşti din videochat la Lucky Studio, trebuie doar să vrei!

  5. Doamne, iubesc acest studio! Şi mie îmi place că mă machiază fetele în fiecare zi şi mă fac frumoasă. Toate cuvintele de laudă pentru acest studio!

  6. Luxul e puţin zis. Când văd cât de mult au investit aceşti oameni pentru a face modelele să se simtă confortabil, mă iau fiorii. E că în paradis aici!

  7. Cum să nu iubeşti Lucky Studio? Eu am câştigat 250 de lei în prima zi! Poate nu e mult, dar am evoluat şi acum am şi 500 de lei pe zi. Am vrut şi am obţinut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *