Moda selfie victime !

Victime selfie si decese stupide

Cred ca eu nu stiu inca in ce lume traiesc. Vad ca se vorbeste de moda selfie-urilor care se afla in plin apogeu si care provoaca decese, adica face victime in randul pasionatilor. Selfie-urile postate pe platformele de socializare ajung sa ucida tineri si adolescenti din intreaga lume in cele mai ciudate si stupide moduri. Multi dintre tinerii nu isi dau seama ce se poate intampla din cauza unei banale fotografii, astfel incat ajung sa isi riste viata pentru o fotografie cat mai sugestiva care apoi sa fie postata pe social media. Sa fie desigur apoi comentata si apreciata de cat mai multe persoane.

Se pare ca rusii sunt nebuni dupa selfie-uri. Iar un anume rus Andrey Retrovisky de 17 ani din Vologda, a devenit obsedat de fotografiile facute in locuri cat mai periculoase. In dorinta de a obtine cea mai tare fotografie, tanarul rus a decis sa se fotografieze in timp ce cobora pe o franghie care era legata undeva la etajul noua al unei cladiri, insa din pacate baiatul a platit cu viata pentru un selfie, deoarece franghia nu a rezistat si acesta a cazut in gol. Rusul a murit pe loc datorita dependentei de selfie.

Pe langa aceste victime cu probleme psihiatrice as zice eu, exista si categoria celor care cauta atentie prin selfie si cauta sa iti ridice stima de sine, astfel ca fete de 14-15 ani ajung sa faca poze selfie nud, doar pentru a-si impresiona colegii si prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *