Momente dificile in viata

Despre servicii funerare

servicii funerare

Viata e foarte grea in Romania pentru majoritatea oamenilor. Speranta de viata nu este ca in occident, iar nu putinile sunt cazurile cand indivizi relativ tineri mor pe neasteptate. Atunci e momentul daca locuiesti in Bucuresti sa cauti servicii funerare sector 2. Baietii de la pompe funebre ajung la tine in maxim 30 minute, iar decedatul e transportat cu masini autorizate pentru asa ceva, preturile sunt modice pentru pachetele de inmormantare, iar in final toata lumea o sa fie multumita.

Durerea parca nu e atat de mare cand pleaca dintre noi cineva care a fost chinuit de o boala incurabila, gen cancer sau alte boli. Cel mai greu e atunci cand parintii trebuie sa isi ingroape copii. E limpede ca cine se naste trebuie sa si moara insa suferinta e imensa in cazul pomenit mai sus. E neaparat nevoie sa apelati la servicii funerare sector 2 de exemplu deoarece legea nu mai permite sederea decedatului acasa in timpul celor 2 zile de priveghi.

Pentru pensionari din punct de vedere financiar e mai usor deoarece acestia cotizeaza la la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor de unde familia primeste cam 4 – 5 000 lei ajutor pentru inmormantare. Pensionarii, batranii, primesc mult mai usor moartea, deoarece in religia crestina este ca si o continuare a vietii pe pamant, asta in cazul in care acestia sunt crestini practicanti.

Viata si moarte

Incepand din clipa in care ne nastem, ne apropiem treptat de sfarsit adica de moarte. Stilul de viata, genetica si alti factori ne pot face ca rudele sa apeleze mai repede sau mai tarziu la servicii funerare sector 2 de exemplu. In general speranta de viata pentru bunicii tai si ai mei e undeva la 70 ani. Desigur ca sunt si cazuri in care acestia au trait in medii nepoluate si ajung si la 80 ani.

Din pacate cei de varsta a treia sunt stramtorati de griji, de probleme financiare, de lipsa copiilor care nu de multe ori sunt plecati in strainatate la munca, astfel zis de singuratate. E destul de greu mai ales cand un pensionar ramane singur dupa moartea consoartei si ramane sotul supravietuitor. In viata conteaza si moralul si optimismul mai ales. Daca ne lasam coplesiti de stres si probleme, bolile incurabile apar si implicit decesul, in ani sau zeci de ani, depinde de norocul fiecaruia. Insa tocmai de aceea exista servicii funerare. Caci cineva trebuie sa o faca si pe asta.

Acum nu trebuie sa va simtiti pesimisti dupa ce cititi acest articol, insa adevarul e in fiecare an exista evenimente ca acestea, la care trebuie sa participam. Toti avem cunoscuti, prieteni, bunici, parinti, unchi, astfel spus rude. E foarte urat cand nu toti prietenii si rudele nu participa la inmormantare din diverse motive, caci mai ales ca e important ca familia sa ramana impacata sufleteste dupa toate cele cuvenite. Sa existe astfel o unitate care sa ajute pe cei ramasi in viata sa mearga mai departe.

Exista multe servicii funerare in sector 2, iar noi mentionam unul dintre ele.  Cand vine necazul e esential sa nu va pierdeti cumpatul si sa actionati normal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *