Motive pentru care achizitionarea unei baterii externe a devenit un absolut necesar

Suntem in secolul XXI, denumit si secolul vitezei. Este de la sine inteles ca fiecare dintre noi detine un smartphone, poate si o tableta sau orice alt gadget care ne simplifica viata de zi cu zi.

Mai mult ca sigur ti s-a intamplat si tie ca bateria telefonului sa te lase chiar cand iti era lumea mai draga. Poate ca aveai nevoie sa folosesti GPS-ul pentru a ajunge la destinatie, insa telefonul s-a inchis. Stai linistit, fiecare dintre noi s-a confruntat cu o astfel de situatie si ne-am promis in sinea noastra ca ne vom cumpara o baterie externa cu prima ocazie.

Din momentul in care au inceput sa apara pe piata telefoanele inteligente am inceput sa folosim tot mai multe aplicatii de socializare care functioneaza pe baza de internet. Desi acestea ne fac viata mai usoara, consuma in acelasi timp cea mai mare cantitate de energie. Si cum nu vei fi mereu in preajma unei prize s-a cautat o solutie care sa asigure mobilitate maxima.

Astfel, a aparut conceptul de baterie externa, gata sa redea energie oricarui smartphone de care suntem dependenti. De ce ar trebui sa ai in vedere achizitionarea unei baterii externe de la Stifler.ro? Pentru toate aceste motive plus multe altele!

Te bucuri de libertate de miscare

Altfel spus, nu vei mai vana o priza libera pe oriunde mergi pentru a-ti conecta incarcatorul. Daca ai la dispozitie o baterie externa te vei putea deplasa oriunde si oricand doresti si folosi aplicatiile de cate ori ai nevoie, fara teama ca vei epuiza telefonul de energie. Pentru ca scopul principal al unei baterii externe este incarcarea smartphone-ului, in functie de capacitatea acesteia, o poti face de cateva ori pe zi.

Este practica

Bateriile externe este usor de transportat, dat fiind faptul ca de regula sunt subtiri si usoare. Asta inseamna ca le poti purta zilnic in geanta daca esti femeie si in buzunar daca esti barbat. Atunci cand ai de parcurs o distanta lunga bateria externa isi dovedeste la maximum utilitatea. Asta pentru ca timpul parca zboara cand asculti muzica sau vorbesti cu prietenii pe Viber/WhatsApp, fara sa fie necesar sa verifici mereu procentajul bateriei. In fond, un simplu dispozitiv ne poate mentine conectati la tot ceea ce este important pentru noi.

Reprezinta o investitie pe termen lung

Desigur, ma refer la o baterie externa de calitate, precum cele disponibile in cadrul magazinului online Stifler.ro. Mai mult ca sigur ca nu este un obiect de care sa te folosesti de 2-3 ori pe an. Spre exemplu, in cadrul site-ului mentionat, gasesti baterii externe in forme dintre cele mai hazlii. Nu sunt uitati nici adeptii stilului elegant, clasic sau sobru, intrucat tot acolo se gasesc modele care se pliaza pe orice stil. Iar daca ii respecti ciclul de incarcare/descarcare completa, ii poti prelugi durata de viata pentru mult timp.

Incarca toate tipurile de gadget, de la toate marcile

Oricand esti in deplasare si ai nevoie sa incarci laptopul, aparatul foto si telefonul te poti baza bateria externa care este compatibila cu produse ce apartin diversilor producatori. Este vorba de gadgeturi marca Samsung, Apple, Nokia, BlackBerry etc.

In fine, alegerea sta in mainile tale. Tu esti cel mai in masura sa decizi daca achizitionarea unei baterii externe reprezinta o alegere inspirata sau nu. Cei interesati pot accesa pagina oficiala stifler.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *