Motosape si motocultoare cu TehnicBazar.ro

Motosape si motocultoare

ruris-dac-6000k-motosapa-semi-profesionala-6-5-cp27714

Motosapele sunt utilaje agricole destinate  sapatului solului. Acestea sunt folosite in special de gradinari mai ales ca la acestea nu se ataseaza alte accesorii. Cand vorbim de motosape si motocultoare este de mentionat faptul ca motocultoarele ori motocultivatoarele sunt utilaje mai complexe, ce pot fi echipate cu o intreaga gama de alte accesorii precum plug, remorca ori semanatoare. Ambele utilaje, atat mosoape cat si motocultoare sunt un real sprijin pentru agricultorii mici, pentru cei care cultiva legume, chiar si simple gradini. Motocultivatoarele sunt dotate cu motor de putere mica, intre 3 si 12 CP si pot sa fie conduse de o singura persoana cu ajutorul unui ghidon.

TehnicBazar.ro – Motosape si motocultivatoare la preturi accesibile

Pentru o munca realizata repede si in maxim de siguranta TehnicBazar.ro va pune la dispozitie o gama larga de motosape si motocultoare, acestea reprezentand o reala investitie pentru agricultori. Daca in trecut era necesar un efort fizic destul de intens pentru a sapa, tehnologia din ziua de azi ne permite sa ne ajutam de utilajele motorizate precum motosape si motocultoare, care acum pot fi gasite si accesand un magazin online la cele mai mici preturi.

Ce este un motocultor ?

media-line-ms7100cf-motocultivator-7-cp20028

Motocultorul are dimensiuni reduse la fel ca si o constructie simpla si un motor de putere medie, spre mica. In Romania sunt comercializate o serie de motocultoare din urmatoarele marci Kipor, Honda, Apollo, Pubert, BSR, Pasquali, Ferrari, Loncin, Texas ! Folosite in special de fermierii cu experienta in prelucrarea tuturor tipurilor de sol, motocultoarele au devenit accesorii la mare voga si in randul gospodarilor si utilizatorilor casnici ce au de intretinut culturi reduse ca dimensiune.

In general cand vorbim de motosape si motocultoare trebuie mentionat ca motocultoarele se folosesc in prelucrarea solului si in pregatirea acestua pentru insamantare. Multicultivatoarele au dimensiuni mici insa dispun de capacitatea pregatirii unei suprafate de teren medii, intr-un mod rapid. Ele pot fi utilizate pentru orice suprafata de teren si orice tip de cultura agricola.

Diferenta dintre motosape si motocultoare

Facand o comparatie intre motosape si motocultoare, am putea spune ca motocultoarele ori multicultivatoarele sunt o unealta de nelipsitit pentru agricultor, avand intrebuintari mult mai avansate decat motosapele. O caracteristica esentiala care face diferenta dintre un motocultor si o motosapa o reprezinta priza de putere cu care este dotata un motocultor, element ce permite atasarea cand este nevoie a mai multor accesorii. Prin achizitionarea unui motocultor se renunta asadar la clasicele pluguri, sape ori unele mai vechi si se transforma astfel munca intr-o munca mai usoara. Principiul functionarii unui motocultor este deosebit de simplu. Acesta marunteste solul prin patrunderea sa in toata suprafata de contact, fiind necesara o singura trecere. Unul dintre avantaje importante este ca acesta are proprietatea de a nivela solul prelucrat cu exactitate si de a indeparta pietrele de la suprafata pamantului in lateral. De asemenea nu trebuie sa uitam ca, motocultorul ofera confort in timpul utilizarii, vibratiile fiind reduse iar manevrabilitatea imbunatatita, indiferent de caracteristicile suprafetei ce urmeaza sa fie prelucrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *