Optimizare viteza de incarcare wordpress

Viteza de incarcare a unui website sau a unui wordpress blog e foarte importanta, deoarece aceasta poate face ca domnul crawler de la google sa iti indexeze mai bine sau mai rau website-ul. Multi webmasteri din cei care fac optimizare seo considera ca google iti rankeaza website-ul si in functie de viteza de incarcare a acestuia dar si a unei structuri compacte care favorizeaza incarcarea.

Deci daca ai o viteza buna de incarce, inseamna ca ai o tema wordpress bine optimizata si un hosting bun. Daca ai si continut unic si un nume de domeniu decent, deja ai scapat de o problema, lucrul asta e valabil si pentru cei care fac blogging, la fel cum sunt eu in cazul de fata. Daca ai verificat deja cu GTMATRIX sau alte tool-uri viteza de incarcare a websiteului si vrei sa optimizezi ca incarcarea sa devina mai rapida, chiar daca deja ai un load destul de fast, te sfatuiesc sa instalezi pluginul wp-minify.

E necesar asadar un homepage cat mai compacat si nu mai mult de 7-8 posturi, iar degeaba instalezi wp-minify sau alte pluginuri wordpress daca nu ai o tema relativ curatata de coduri inutile css si js. De multe ori o tema wordpress foarte frumoasa creeaza probleme imense in optimizare, indexare si in blogging, astfel incat posturile iti rankeaza mai jos. In principiu, orice blogger incepator sau orice tip ce face blogging la nivel mai avansat, trebuie sa-si optimizeze viteza de incarcare a temei wordpress.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *