Pentru locuinte moderne, cu stil, Imperial White are solutii

In amenajarea unei case, finisajele joaca un rol crucial. Acestea sunt cele care creeaza stilul principal ce va caracteriza spatiul. Este amprenta voastra, este alegerea care va influenta aproape orice decizie de mai incolo. Veti alege mobilierul si orice decoratiune in functie de stilul finisajelor.

Desigur, scopul este si de a alege ceva diferit. Suntem satui sa vedem case parca trase la indigo, decoratiuni similare ce se gasesc la mai toti cunoscutii nostri acasa. Daca interesul este de a gasi placi ceramice deosebite si elegante, mizati pe Imperial White. Iata de ce!

Fainta si gresie din Spania

Placile ceramice sunt o solutie optima pentru casa noastra. Acestea imbraca pardoseala si peretii si mentin totul in parametri de calitate, chiar daca zonele sunt cu umiditate mai ridicata. Se intretin usor si placajul cu acestea este deosebit. Pot avea diverse culori si texturi si sunt potrivite pentru interior sau exterior. Cel mai adesea baile si bucatariile sunt infrumusetate cu placile ceramice de acest gen.

Va veti bucura sa descoperiti la Imperial White faianta si gresie din Spania, de la unii dintre cei mai apreciati si cunoscuti producatori de profil. Pentru bai si bucatarii cu stil, optati pentru placi ceramice ce imita marmura sau parchetul. Veti crea iluzii optice deosebite si, in plus, vei oferi spatiilor o amprenta eleganta si atemporala.

Parchet de calitate

In locuinte si nu numai parchetul este completarea perfecta la capitolul pardoseala. Optati pentru cel potrivit in functie de nevoile voastre, suficient de gros si de rezistent si la trafic intens. La Imperial White veti gasi parchet de grosime 6, 7, 8, 10 si 12 mm si inclusiv plinte potrivite cromatic.

Comandati online ce vi se pare potrivit. Pentru cei din Craiova, showroom-ul Imperial White poate fi vizitat oricand, mai cu seama ca se pot inspira din decorurile expuse aici. Marfa de calitate merita un loc de cinste, nu-i asa? In plus, preturile sunt dintre cele avantajoase daca ne gandim ca cei de la Imperial White importa direct de la producatori din Spania placile ceramice in cauza.

Comandati online si pachetul cu gresia, faianta sau parchetul dorit ajunge la destinatie fara efort. Decorati casele cu bun gust, caci acestea sunt proiecte duse la capat pentru voi, acum in prezent, insa poate si pentru generatiile ce vor veni. Eleganta cu care veti proiecta totul va fi multumirea voastra de mai tarziu, bucuria si placerea de a locui in spatii amenajate cu bun gust.

Contact:

info@imperial-white.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *