Prime Studios – locuri de munca pentru femeile extrovertite

Prime Studios este un studio de videochat care angajeaza femei care vor sa devina independente din punct de vedere financiar. Este un loc de munca la fel ca oricare altul, contrar preconceptiilor unor oameni care nu sunt suficient de bine documentati. Nu multe persoane stiu ca exista chiar si varianta de videochat non-adult care nu presupune niciun fel de nuditate sau act de alta natura, decat la nivel conversational.

Un astfel de loc de munca este o buna oportunitate pentru femeile care vor sa atinga un nivel ridicat de independenta financiara si care vor sa isi permita tot ceea ce isi doresc.

Avantajele angajatelor Prime Studios

Acest studio de videochat se diferentiaza de altele de acest gen prin faptul ca le pasa cu adevarat de angajate si ofera chiar si anumite beneficii acestora. Fiecare angajat este tratat cu respect si grija, pentru ca acestia vor sa aiba un mediu placut in firma si fiecare persoana sa vina cu drag la munca.

Noile angajate au parte de trei luni de cursuri pentru limba engleza pentru ca aceasta este indispensabila. Daca cele trei luni nu sunt suficiente, cursurile se pot extinde atat cat este nevoie. Programul si-l poate face fiecare asa cum doreste, adica poate alege in ce schimb sa lucreze saptamanal. Exista trei posibilitati: dimineata, intermediar sau seara.

Angajata care are la finalul lunii cele mai multe ore lucrate, reprezentantii Prime Studios ii ofera un city break pentru a se relaxa si pentru a vedea ca munca depusa este apreciata. Un alt cadou pe care acestea il pot primi este posibilitatea de a face o operatie estetica la unul dintre medicii care lucreaza cu echipa. Totusi, datorita salariului pe care il au, dupa cateva luni de munca ar putea plati si singure operatiile dorite daca nu reusesc sa le castige.

Primii pași la acest loc de muncă

Persoanele care aleg sa se angajeze la Prime Studios primesc dupa prima luna de munca un bonus de 500 de dolari. Chiar si atunci cand una dintre angajate aduce o noua fata care sa lucreze, dupa ce persoana nou venita indeplineste o luna de munca, cea care a facut recomandarea primeste un alt bonus banesc.

Exista foarte multe avantaje pentru persoanele care se angajeaza la acest studio, deoarece angajatii sunt pe primul plan pentru acestia si este un loc de munca sigur, in conditii excelente si ferit de conditiile meteorologice nefavorabile, in comparatie cu alte locuri de munca.

Daca esti interesata de mai multe informatii sau cum te poti angaja, acceseaza pagina lor www.prime-studios.ro.

Contact:

0725 165 944.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *