Programul amblionet de tratament a ambliopiei de la optisan.ro

Ce este afectiunea oftalmologica denumita ambliopie ?

logo-optisan11

Ambliopia este din pacate o consecinta a unei dereglari a vederii binoculare, insa fara nicio leziune organica. Trebuie sa stiti ca ambliopia mai este cunoscuta in popor sub denumirea de „ochiul lenes” si este asadar o boala a sistemului vizual care se caracterizeaza prin slabirea vederii unui ochi sau ambilor ochi. Cel mai important este dragi parinti, sa stiti ca copii uneori pot avea ambliopie de la nastere, dar pana la varsta de 6-7 ani. Copilul cu ambliopie asadar nu conceptualizeaza faptul ca nu vede bine cu un ochisor, deoarece creerul ignora pur si simplu imaginile unui ochi cu probleme si percepe selectiv doar imaginile de la celalalt ochi, cel sanatos. Desigur dragi parinti, sarcina voastra este de a pune intrebari si a ajuta la diagnosticarea din timp, deoarece astfel sansele de tratare ale copilului dumneavoastra cresc. In general sunt mai multe forme de ambliopii, dar extrem de frecvente sunt ambliopiile care sunt insotite de vicii de refractie (vorbim de miopia, hipermetropia, astigmatismul) sau de strabism. Insa odata cu dezvoltarea tehnicilor medicale exista programe medicale moderne de trament chiar si prin joc. Vorbim asadar de PROGRAMUL AMBLIONET care trateaza ambliopia prin joc.

Ce simptome aduce cu ea ambliopia ?

Ambliopia vine cu simptome precum scaderea vederea, clasic spus incetosarea, uneori inchiderea unui ochi in momentele de maxima concentrare vizuala, acoperirea unui ochi poate declansa plans sau durere, scaderea perceptiei miscarii, clipirea repetata si cu o frecventa mai ridicata, afectarea vederii binoculare, devierea unui glob ocular, miscari anormale ale capului.

Tratamentul ambliopiei cu Programul Amblionet de la optisan.ro

Va vine ori nu sa credeti, pana acum metoda traditionala si unica folosita pana acum ceva timp, a fost ocluzia, acoperirea ochului cu vedere buna, pentru ca ochiul lenes sa fie stimulat prin exercitiu, adica fortat sa progreseze. Ideea e ca din pacate  succesul tratarii ambliopiei este determinata de varsta copilului. Ceea ce programul de tratament amblionet iti propune, este tratarea ambliopiei prin joc, printr-o aplicatie, deoarece antrenarea vizuala suplimentara duce la disparitia orelor de ocluzie si imbunatatirea si starii generale a copilului.

Beneficii ale tratarii ambliopiei

Desigur ca ambliopia poate sa fie tratata si dupa 10-14 ani, insa creste riscul recidivei iar recuperarea vederii se face greu si din pacate partial. Astfel e important sa il depistati din timp pe copilul dvs. si sa vedeti daca sufera de ambliopie prin simpla prezenta la un medic oftalmolog. Este foarte important dragi parinti sa ii faceti preventie medicala celui mic, mai ales cand vine vorba de prezenta la cabinetul de tratament al medicului oftalmolog ! Intrati asadar pe optisan.ro si vedeti cand puteti incepe programul amblionet !

Contact Optisan.ro

  • Email: office@optisan.ro
  • Telefon: +40260.612.229
  • Telefon: +40746.672.215

Programul de tratament prin joc al Ambliopiei

  • DEMO-ul nu poate fi folosit ca si tratament sunt doar exemple de exercitii din program
  • Copilul dumneavoastra isi imbunatateste vederea prin joc
  • Tratament rapid, la domiciliu, fara cabinete medicale si alte costuri.
  • Copilul va avea o vedere buna, ceea ce ii va spori performantele scolare, extrascolare si sociale

Testimonial Clinica Optisan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *