Rasfatul unghiilor tale – cosmeticele profesionale de la Nolia Shop

Se spune ca unghiile sunt cartea de vizita ale unei femei. O manichiura ingrijita, arantajata spune deci multe despre aceasta. Atentia acordata cosmetizarii acestora nu va trece niciodata neobservata. Cu atat mai mult va beneficia de aprecierea celor din jur cu cat aceasta se va evidentia si printr-un stil aparte. Da, stil! Varietatea cosmeticelor disponbile astazi pentru ingrijirea unghiilor permite realizarea manichiurii intr-o diversitate de stiluri. Cate personalitati, atatea stiluri!

De multe ori scuza celor care nu au o manichiura ca la carte este lipsa timplui. De ce scuza? Pentru ca exista o solutie pentru toate, deci si pentru o astfel de problema. Atunci cand produsele cosmetice folosite pentru aplicarea unghiilor sunt de o calitate superioara, acestea vor rezista pentru mai mult timp. Nu va mai fi deci cazul unor vizite repetate in salonul manichiuristei pentru retusuri. De altfel, multe dintre femei prefera astazi sa isi faca singure manichiura, la domiciliu.

Produsele semnate Nolia, un rasfat pentru unghiile tale

Realizate special pentru a mentine o manichiura de durata, fara a afecta unghia in sine, produsele regasite la Nolia Shop sunt o adevarata incantare pentru publicul feminin.

Pentru ca este un trend ascendent, manichiura pe baza de gel UV impresioneaza prin optiuni de culoare si consistenta dintre cele mai variate. Incanta-ti privirile si unghiile cu geluri de constructie, geluri pentru design, geluri cu acoperire mare, etc. Le gasesti pe toate in sectiunea dedicata de pe noliashop.ro.

Alte produse pe care le poti comanda din magazinul Nolia Shop, bucurandu-te de aceeasi calitate exceptionala cu care te vei obisnui, sunt  bazele, topurile, diversele lichide, ojele semipermanente, diversele kit-uri, produsele nail art, dar si o varietate de consumabile, instrumente si echipamente profesionale.

Consulta constant sectiunea de noutati a magazinului pentru a descoperi ultimele produse lansate de acest brand. Daca ai o pasiune pentru constructiile completate cu accesorii precum cristalele, noile mixuri special concepute in acest sens te vor cuceri.

Cand comanzi de la NOLIA Shop, ai siguranta livrarii prompte, a integritatii produselor, precum si a corectitudinii preturilor. Daca te intereseaza sa cumperi produse pentru salonul tau de manichiura/ pedichiura, te bucuri astfel si de garantia calitatii, de care iti poti asigura mai departe clientele.

Descopera intregul portofoliu de produse pe noliashop.ro si nu uita sa verifici constant noutatile de pe site.

Contact:

E-mail: nolia@noliashop.com

Comenzi: orders@noliashop.com

Telefon: +4 0753 504 472

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *