Relax Radu Banciu !

Editia de ieri seara a emisiunii “Lumea lui Banciu”, adica de joi 29 octombrie a fost intrerupta brusc dupa ce Radu Banciu si-a dus mana stanga la cap, aplecandu-se in lateral si parand ca este pe punctul de a cadea de pe scaun. Acesta si-a revenit apoi, insa si-a pus mainile pe fata, iar realizatorii au bagat promo.

Stirea asta cu Radu Banciu imi aduce aminte de vorbele unei prietene, care suna cam asa. Ai grija cat de multa cafea si energizante bei, ai grija cat fumezi in sesiune, ai grija cum mananci si cat de mult dormi si mai ales, ai grija cum iti oxigenezi creerul. I se poate intampla oricui ca intr-un moment existential mai greu sa uite de sine si treptat, sa se arda fizic si psihic mai repede decat ar trebui, sa ignore de exemplu durerile dese de cap, stomac, articulatii, tremur. Eu nu stiu de ce si ce probleme de sanatate are sau nu Radu Banciu, insa toti stim ca el “arde puternic” , cam in genul lui Vadim.

Deci draga cititorule, morala e, daca ai un stil de viata “urat”, daca arzi ca om mai mult decat trebuie, daca te consumi treptat si muncesti mult, daca esti un ghinionist in ziua de azi mori la 30 ani. Tocmai de aceea alimentatia sanatoasa si un stil de viata echilibrat e important. Insa toti avem o soarta si niste idealuri, idei dupa care alergam. Si Radu Banciu are niste pareri radicale care ard poate pe interior si ma bucur ca ieri seara nu am asistat la un atac cerebral in direct.

Image @ click.ro

One thought on “Relax Radu Banciu !

  1. il urmaresc pe radu banciu si sper doar sa nu fie un moment regizat, pentru a mai atrage atentia asupra emisiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *