Să vorbim sincer și deschis despre ce trebuie să conțină o geantă de maternitate

Odiseea celor 10 luni aproape se apropie de final. De altfel din popor se știe că o sarcină durează 9 luni și există un sâmbure de adevăr aici. Sarcina este de 40 de săptămâni ca durată maximă, însă începând cu 9 luni împlinite, oricând s-ar naște un bebeluș acesta ar fi sănătos și nu ar mai fi considerat prematur. Așadar oarecum mamele în devenire sunt setate ca termenul de 9 luni să fie respectat ca la carte și pe urmă cine știe, surpriza poate să vină oricând.

Pentru a pregăti toate cele necesare de venirea pe lume a minunii din viața voastră sunt multe de spus. Vorbim de aranjamente în casă, de camera celui mic și de câte și mai câte. Să o luăm însă pas cu pas. Concret, prima sa zi din viață este la unitatea spitalicească, deci dacă sunt lucruri de pregătit să vorbim mai întâi despre acestea.

Ce conține bagajul de maternitate și care sunt primele lucruri necesare pentru nou-născut?

O geanta maternitate își pregătește orice mamă în devenire. Aceasta trebuie însă să conțină un minim necesar de lucruri. În funcție și de planul nașterii, unele lucruri nu sunt neapărat necesare de asigurat pentru mamă și nou-născut. În sensul în care ar putea fi puse la dispoziție de unitatea medicală – consumabile, tifon steril și alte câteva lucruri de acest gen și multe din cele de clasa de igienă personală.

O geantă de maternitate – dacă nu ai una poți căuta să comanzi de la LittlePrints.ro – ar trebui să conțină:

  • Primele haine ale bebelușului. Sunt de preferat seturile complete, adică salopetele, însă nu greșești nici dacă alegi articole individuale, de pantaloni și body-uri. Doar cu capse, nu cu nasturi.
  • Primele scutece și tot ce ține de ritualul de schimbat scutece și de igienă. Primele scaune sunt ciudate și se curăță mai greu. Este recomandat mai degrabă spălatul de fiecare dată, așadar sunt necesare loțiuni, creme speciale în acest sens. Și scutece, multe scutece.
  • O muselină. Aceasta este practic versatilă, multifuncțională și dacă nu o vei folosi în momentul în care schimbi un scutec, să pui bebelușul pe ea, atunci în mod sigur este utilizată după masă, când cel mic regurgiteaza sau la spălat.
  • Lenjerie intimă specifică pentru această perioadă și produse de îngrijire pe măsură.
  • O pompă de san, deși nu este obligatorie, nu este o certitudine că trebuie folosită în orice caz. Unii bebeluși sunt alăptați din primele momente fără probleme. În alte cazuri însă lactația se instalează mai greu și este nevoie de efort susținut, astfel că o pompă de sân este ideală în astfel de cazuri.

Poate că opțional ar fi necesară o suzetă, un biberon just in case, însă nu neapărat încă din maternitate. Același bagaj conține destul de des și consumabile din tifon sau vată.

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre produsele premium de la Little Prints citeste si acest articol. Dacă dorești să comanzi imediat, accesează pagina oficială.

Contact:

+4 0725 766 847  hello@littleprints.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *